Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bizon13

Problem z EX. PILNE!

Polecane posty

Cześć. Nazywam się Kacper, pomocy szukałem wszędzie, ale nigdzie nie otrzymałem odzewu. Otóż, mam problem z moją ex. Byliśmy razem trochę ponad rok, coś pękło i się rozstaliśmy. Byłem w niej bardzo zakochany i trudno to przeżyłem. Ostatnio, po prawie pół roku, spotkaliśmy się na jednej imprezie. Nie chciałem z nią rozmawiać, tańczyć, wydawało mi się, że już pozbyłem się jej z mojej głowy, ale zwróciłem uwagę i moi znajomi również, że ona cały czas mnie obserwuje, potem podeszła i chciała zagadać, ale ja szybko uciąłem rozmowę. Po powrocie do domu zobaczyłem wiadomość od niej na facebooku. Nie wiem co robić i jestem w rozsypce. Z jednej strony ciągnie mnie do niej a z drugiej wciąż czuję się skrzywdzony po naszym rozstaniu. Prosiłbym o jakąś merytoryczną pomoc. Z góry dzięki :)

Gość gość
my mamy za ciebie zdecydować? masz jaja?

Gdy zrywaliśmy dość dobitnie dała mi do zrozumienia co o mnie myśli. Zastanawiam się co mogło oznaczać jej zachowanie. W sumie ten komentarz trochę mi pomógł. Dzięki.

Gość Zizzu
Powiem Ci co oznacza takie zachowanie; Nie wypaliło jej z innym i robi podchody pod Ciebie Inny ja olał i z braku laku.... Odmieniło sie suce bo " na bezrybiu i rak ryba" Pogrywa sobie z tobą i sprawdza czy jeszcze ja kochasz i czy przylecisz na każde skinienie To taki chooy w spódnicy , olej ją :)