Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasze 8 letnie dzieci mają smartfony ?

Polecane posty

Gość gość

ciekawi mnie to...

Niestety tak ... Piszę niestety ponieważ dziecko dostało smartfon w prezencie komunijnym od babci (babcia wiedziała że jesteśmy przeciwny takim gadżetom w tym wieku :o). Ma warunek taki że smartfona nie zabiera do szkoły - jak jest w domu / u kolegi / na dworze / jak były wakacje - proszę bardzo,niech korzysta ... Ale przez miesiąc był szał,a teraz w zasadzie leży nieużywany :P

Gość gość
Moja córka dostała od dziadków. Wbrew mojej opinii, ja się na to nie zgadzałam. No i wyszło na moje - córka potłukła ten tel (bezdotykowy), ekran jest pęknięty do tego stopnia, że nie da się go naprawić, a wymiana matrycy będzie równa cenie nowego tel. Uważam, że taki sprzęt - o ile nie jest potrzebny - nie jest konieczny w kieszeni 8latka. Co innego, jeśli jest to dziecko mocno samodzielne, które samo wraca do domu ze szkoły, samo w nim przebywa, itp, potrzebny jest wtedy stały kontakt z rodzicem - wtedy ok. Ale bez takich rzeczy - jestem na nie.

Gość gość
Wtedy to nie musi być smartfon.

Gość gość
mój 3 latek ma tableta

Gość gośćop
Nie . Ma najzwyklejszy telefon by był z nim kontakt. Na smartfona póki co się nie zgadzam bo widzę jak wygląda ten telefon.

Gość gość
Maja smartfony. A to z tej przyczyny, ze po roku od podpisania umowy dostalam nowszy model i starszy oddalam dziecku. Fajna zabawka, nie jest niezbedna, jednak sie przydaje.