Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak bardzo chcę o nim zapomniec, a nie potrafię..

Polecane posty

Gość gość

To już trwa jakieś 8 miesięcy, od kiedy ze mną zerwał, jeszcze parę dni przed mowił, że mnie kocha, a pózniej powiedział, że jednak nie, że jemu się pomylilo i odchodzi, bo nie chce mnie zranić..w tamtym momencie poczułam jak świat mi się zawalił..miałam innych chłopaków, ale z zadnym z nich nie czułam tego czegoś jak przy nim, był moim ideałem, wszyscy wokól mówili, że pasujemy do siebie, dlatego nie mogłam zrozumieć dlaczego odszedł, próbowałam o nim zapomnieć, starałam się znaleźć jakieś nowe hobby, raz umówiłam się z innym facetem, ale wyobrazalam sobie, że umawiam się z nim, a innych chłopaków odtracalam, wszystko poszlo na nic, a ja wpadlam w depresje i lecze sie do dzisiaj, a i tak ciagle o nim mysle i nieraz powraca on we snach..chcialabym o nim zapomniec, ale jakos nie potrafie, tym bardziej, ze nie mam z nim kontaktu, ale wiem, że przez ten czas nie miał dziewczyny i nie ma do dzisiaj, wiec nie wiem co jeszcze mogę zrobić..

Gość gość
nie mysl o nim. u mnie to trwa 2 i pol roku. jest ciezko...

Gość gość
może mu sie pomyliło, bo chce zostać księdzem? Skoro nie miał i nie ma dziewczyny

Gość gość
Jak ja Cie rozumiem... Jezeli to byla milosc Twojego zycia to nigdy o nim nie zapomnisz, jedynie bedziesz rzadziej myslec, mniej intensywnie, ale bedzie zawsze w Twojej glowie. Wiem to z doswiadczenia, ja probuje zapomniec juz 2 rok... Daj sobie czas, nic na sile. Nie zmuszaj sie do nowych zwiazkow, nie zmuszaj do innych zajec, po prostu trwaj i badz. Wszystko sie samo ulozy, jedyne co musisz zrobic i co bedzie najtrudniejsze w tym procesie ukladania sobie zycia na nowo to bycie cierpliwa. Cierpliwosc to klucz do spokoju. Zycze szczescia!

Gość gość
Wlasnie nie chce o nim myslec, a wolny czas staram sie jakos zagospodarowac, ksiedzem? Nie sadze ;) Ja mysle, ze musial byc inny powod dlaczego odszedl ode mnie, albo moze juz mi sie wydaje..