Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierścionek zaręczynowy cena

Polecane posty

Gość gość

tak z ciekawosci wiecie kobiety ile kosztowal Wasz pierscionek zareczynowy ? Chce swojej kupic do 1000zl a konkretny podoba mi sie za 700...ale tak sie zastanawiam jak sie rzucali Wasi faceci..:D

Gość gość
ten drugi i tak za drogi,sam się kiedyś przekonasz ze szkoda kasy i straconych lat

Gość gość
Wyszukalam moj pierscionek w necie :P moje kolezanki tez tak robia wiec sadze, ze wiekszosc kobiet jest ciekawych wartosci swojego pierscionka. I gdybym dostala taki za 200 zl tez bylabym szczesliwa, ale jednak powiem szczerze, ze ulzylo mi gdy odkrylam cene mojego - okolo 6000 zl (po przeliczeniu z innej waluty).

Gość gość
licze ze spotkalem ta wyjatkowa oahahaha

Gość gość
mój pierścionek kosztował niecałe 100zł i jestem najszczęsliwsza na świecie :) dla mnie wydawanie 1000zł na pierścionek to głupota - wolałabym za to pojechać np. na weekend w góry.

Gość gość
Za taki pierscionek do 1000 to zerwałabym zareczyny ;) To jest pierscionek a nie kupowanie tanszych recznikow w Tesco ;) narzeczona też traktujesz tak tania dziwkę?

Gość Cococo
Podobno ma byc wart 2-3 miesieczne pensje faceta czy tam 10% zarobkow rocznych, zasady sa rozne.

Gość gość
gość 2014.10.05 - takiej jak ty ja bym się nie oświadczył, materialna d***** co sponsora sobie szuka. liczy się uczucie i to że się chce z kimś przez życie przejść, a nie cena pierścionka...

Gość Mefka69
Do 1000 zł spokojnie można kupić fajny zaręczynowy pierścionek, nie wydaje mi się żeby to było za dużo czy za mało, wszystko zależy od tego ile tak naprawdę ma się pieniędzy do dyspozycji, bo kupić pierścionek za 2 tyś a później przez miesiąc gryźć ścianę to też nie sztuka.

Gość gość
mój kosztował 900 zł, na początku mi się średnio podobał a teraz nie zamienię na żaden inny :P