Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o związkach CUCKOLD

Polecane posty

Gość gość
Wspaniała sprawa wczesniej oswoić meża u ginekologa przy badaniu pochwy!

Gość gość
zaprowadź go do ginekologa i niech mu zbada wziernikiem o***t

Gość Krzysztof34
A więc niedawno moja żonka się podjarała jak oglądała film na którym obcy facet posuwał kobiete na oczach męża i spytała czy chciałbym popatrzeć jak uprawia sex z innym.Z jednej strony mnie to wkurzyło a z drugiej pytka stanęła mi na baczność w kilka sekund. Pogadaliśmy i żonka kazała mi znaleźć przystojnego bruneta bez nadwagi ze sprzętem 18-20 cm.Z kilkoma kandydatami już gadałem ale narazie nic z tego.Szukamy dalej :-)

Gość gość
czyli Twoja żonka juz Cie ma dosc i szuka kochanka? bo nie rozumiem

Gość gość
aha bo ty masz małego? a ona chce 20cm tak?

Gość gość
tutaj dwumetrowy brunet z pałą 19 cm. a czy przystojny to nie wiem :(

Gość gość
Oddaj żonke czterem murzynom :-)

Gość gość
Co to za facet co pozwala posuwać zone innym????to miękka p/i/z/d/a

Gość gość
A skad brunecie jesteś?

Gość gość
Ja mam taki związek i jest super, moge sie zaspokajać seksualnie na dowolnym panu a mążjest zadowolony. Tylko dla tych panów jest jedno utrudnienie - muszą to robić przy mężu.

Gość gość
Mamy stałą parę z która to robimy jest fajnie.Nie ma zagrożeń jak przy zmianie dużej ilośc***ar chorobami.

Gość gość
chcebycrogaczem@wp.pl Ja nawet nie zdawałem sobie sprawy z tego jak ie to może być podniecające. Dopóki moja żona po raz pierwszy po 20latach małżeństwa wróciła do domu nad ranem, wyglądała na porządnie zmieloną ale nic nie mówiła tylko się uśmiechała z zadowoleniem. Włosy w nieładzie, podarte rajstopy rozmazany makijaż. Zacząłem się domyślać że była z facetem. Usiadła na brzegu łóżka i powiedziała żebym stanął przed nią. Od razu dorwała się do mojego pena. Była napalona jak nigdy dotąd. Chciałem sprawdzić czy jest po sexie więc włożyłem jej w cipulkę jak najgłębiej po czym wyjąłem i był cały w s*****e, sperma wyciekała z niej obficie. Byłem tak zszokowany żę przestałem cokolwiek kontrolować. Podnieciło mnie tak to że jest zerżnięta że wylizałem ją calutką i miałem przy tym trzy orgazmy. Po tym wydarzeniu namawiałem ją na trójkąt ale nie chciała więc sam zaprosiłem kolegę i zaaranżowałem sytuację. Planowałem klasyczny trójkąt na dwa baty. Ale żonka wkurzona na mnie za taką niespodeziankę pieprzyła się z kolegą a mnie odpychała aż w końcu kazała mi iść do kuchni. Oboje dopiero wtedy odkryliśmy że podnieca nas cuckold z dominacją żony. Kilka razy potem spotkaliśmy się z chłopakami i jest to naprawdę świetna zabawa. Tylko że ja myślałem o klasycznym bzykaniu żonki na dwa baty jednocześnie żeby miała podwójną rozkosz i by la dobrze zaspokojona. Nie miałem jeszcze pojęcia o cuckold. Ale żonka chcąc mnie ukarać za samowolę nie dała mi się dotknąć i kazała tylko patrzeć z daleka. Ten klimat bardzo podobał się i jej i mnie i wtedy dopiero dowiedzieliśmy się ćo to jest ultimate cuckold. Od tamtej pory a było to ok 1,5 roku temu, ubarwiamy sobie sex w ten sposób. Tak raz lub dwa razy na kwartał organizujemy sobie chłopaka i całą noc świetnie się wszyscy bawimy. Ciągle w klimacie ultimate czyli żonka dominuje a rogacz robi co mu każe. Teraz to mam taką nową fantazę żeby żonkę umówić na randkę z jakimś przystojniakiem lub dwoma beze mnie żeby nie czuła się skrępowana i fakt że robi to w tajemnicy bardziej by ją podniecił, jak prawdziwa zdrada. No i mnóstwo białego lukru na niej ;)

Gość gość
To moze podasz zony maila umowie sie z nia

Gość cuckold
Ok podam gdzie pracuje i tam byś musiał ja wyrwać, ale nie może wiedzieć że to ukartowane bo wtedy nie będzie klimatu prawdziwej zdrady. Na początek proponuję wymianę fotek chcebycrogaczem@wp.pl

Gość gość
myślę, że kiedy zaczyna się CUCKOLD, TO KOŃCZY SIĘ ZWIĄZEK... A to co jest później, kojarzy mi się z stosunkiem k********a z alfonsem !!!

Gość gość
A mnie staje na sama mysl, ze zonka byla by bzykana przez innego faceta z wiekszym sprzetem...

Gość gość
To moje nawieksze marzenie. WIedziec, ze inny ja ostro wybzykal...

Gość gość
A moim marzeniem jest poznać taką parę :)

Gość gość
Szukam kochanka dla mojej seksownej żonki. Kopenhaga i okolice.