Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłość bez wzajemności

Polecane posty

Gość gość

Mam problem poznałam za granicą pewnego faceta i chyba się zakochałam. Problem polega na tym iż on wychował się za granicą i ma zupełnie tamtą mentalność. Ma narzyczoną a mnie traktuję tylko jak koleżankę. Wydaje mi się i odnoszę wrażenie że jest bardzo uprzedzony do Polek i najlepiej jak nie miał by żadnego kontaktu z polską kobietą. Powiedzcie jak mogę zwrócić na siebie jego uwagę aby poczuł coś do mnie.??

Gość gość
Też kocham bez wzajemności... W Twoim przypadku powinnaś sobie raczej z kilku powodów odpuścić a nie brnąć w to. By the Way, widziałaś go na żywo?

Gość gość
no to masz problem

Gość gość
odpuść sobie - faceta nie zmusisz by na siłę pokochał

Gość gość
Tak widziałam go na żywo pracuję u jego rodziców. On sam jest polakiem tylko wychował się za granicą i dziwi mnie że czuję taki dystans jak próbuje zacząć rozmowę

Gość gość
Tyle powodow by z nim nie byc.... na co Ty sie upierasz? Facet ewidentnie nie dla Ciebie! Po pierwsze zajety, juz zareczony, chcesz krasc cudzego faceta? Az taka zdzira jestes?? Po drugie mentalnosc czlowieka nie zmienia sie z dnia na dzien... zylabys z nim, jestes gotowa na AZ takie roznice pod wzgledem charakteru?? Po trzecie uprzedzony do Polakow... to juz chyba automatycznie go przekresla, nie sadzisz? Chcesz byc z ksenofobem i rasista? Czy wolisz wyrzec sie swojej polskosci?

Gość gość
Nie przeczytalam Twojego ostatniego posta. Skoro to Polak i jest uprzedzony do wlasnej narodowosci to tym gorzej dla niego... jak sadzisz, jakie wartosci przekazalby dzieciom? Zadne - dokladnie..

Gość gość
bo w życiu są takie łańcuszki ta kocha tego tamta tamtego ufff a ten ma je w d*upie o

Gość gość
Może jestem głupia, ale w nim pociąga mnie ta delikatność, on nigdy nie powiedział że jest uprzedzony do polaków ale to się wyczuwa, nawet jak zaproponowałam mu kawe, to powiedział że może wpaść ale tylko z narzyczoną więc odstąpiłam od tematu

Gość gość
To raczej wskazuje na to, ze zauwazyl, ze sie w nim zakochalas i nie chce bys go podrywala, a nie ze jest uprzedzony do Polakow