Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciaza i brak siły;(

Polecane posty

Gość gość
No to chore jakieś ja w7tc i miałam 3.5 tylko ;(

Gość gość
A u ciebie było echo zarodka ? Na usg

Gość gość
nie wiem kogo pytałaś, zarodek 7.09mm widzieliśmy juz bijące serce mam kalendarz ciazy i tam jest napisane ze 7tydz to 4 do 13 mm

Gość gość
Ciebie pytałam ;) to mój i tak za mały na 7 tc

Gość gość
Www.j.gs/4Xlw tyle w temacie

Gość gość
jeszcze nadrobi ;)

Gość gość
A moze maja racje ze wcześniejsza ciąża poprosti

Gość gość
pewnie tak Dobranoc ps. ja tez sie stresuje tym czy nie poronie, czy dziecko bedzie zdrowe bo młoda nie jestem itd

jak bylam w 8/9 tc tez tak mialam akurat poszlam na l4 bo juz w pracy zasypialam i spalam w ciagu dnia 2 lub 3 razy teraz zaczelam 14/15 tc i juz tak nie spie w ciagu dnia mam wiecej energii minela taka sennosc, ja tez mam teraz wizyte za niecale 2 tygodnie i tez sie stresuje czy wszytsko dobrze u maluszka czy rosnie i w ogole. ja pierwszy raz bylam w 8/9 tc na usg i moj maluch mial 12,6 mnm i bilo serducho potem w 12 tc mialam prenatalne i miach juz 5 cm i 50 mnm :)

Gość gość z daleka
ja od 5 tc wymiotowałam codziennie i to nie były tylko poranne mdłości a całodniowe przez 2 miesiące teraz jestem w 16 tc i wymiotuje rano. po jedzeniu muszę chwilę posiedzieć po jak nie to też bym zwymiotowała. nie nastawiam się że mi to przejdzie. brzucha mi jeszcze w ogóle nie widać za to piersi rosną jak oszalałe z każdym dniem coraz większe. jak bym na pierwszym usg w 8 tc to miałam pęcherzyk z echem żywego zarodka

Gość gość
A ile miał twój zarodek w 8 tc

Gość gośćD
ja jestem- pierwszy gosc, który się wczoraj odezwał- umieram dzisiaj od samego rana, mdłości, wariacje żołądka- masakra jakaś

Gość gość
O cześć jak tam buło na spacerku z psem. ? To nie za dobrze ze sie tak czułas mi od rana krew z nosa leci kaszel I pluje skrzepami krwi i biegunka maskra ja nie wiem jak ja dożyje do 9 mies . Przeszło Ci trochę ?

Gość gość
I ten bol brzucha ;( osłabiona jestem

Gość gośćD
na ból brzucha zacznij brać magnez z wit b6- chociaż trochę powinien Ci pomóc, pies biedny bo wychodzi tylko na wysikanie, nie mam siły na więcej, nawet na zabawę w domu, a mąż w pracy, to nie ma się kto łobuziakiem zając. Podziwiam kobiety, które mają dzieci rok po roku i funkcjonują- ja dzisiaj nie dałabym rady z niczym w takiej sytuacji

Gość gość siedem mm
witajcie ja czuje sie swietnie tzn prawie nic nie czuje i nawet zastanawiałam sie czy wszystko jest ok, następna wizytę mam dopiero 4listopada.

Gość się dołacze
Ja się czułam świetnie do 7 tygodnia. Wtedy założyłam kartę ciąży, choć myślałam, że jestem już w 9 i bałam się, że za późno pójdę do lekarza. W 8 tygodniu dostałam plamienia, myślałam, że już po wszystkim... :( Na szczęście nie i okazało się, że macica potrzebuje wsparcia progesteronem. Już wcześniej miałam z nią problemy. Ale zmierzam do tego, że od czasu tych plamień mam pełen wachlarz objawów wczesnej ciąży, których nie miałam. Mdłości, nagłe wymioty, omdlenia ni z gruszki ni z pietruszki... Leżę i nagle mi się robi słabo i czuję, że odlatuję, a co tu robić, jak już przecież leżę?! Przy plamieniach dostałam l4 na tydzień, uspokoiły się po lekach, ale samopoczucie nadal złe i boję się wrócić do pracy... :( Szefowa się wystraszyła tego, co się stało, przygaduje, że mam iść na zwolnienie, ale przecież nie każę lekarzowi, żeby mi wystawił, on jest od takiej decyzji przecież... Boję się, że się to powtórzy, bo w sumie nic nie robiłam, ani nie dźwignęłam, ani nic, nagle rano, przy biurku czuję coś i dawaj... Szpital i w ogóle... Dziewczyny, czy któraś miała takie plamienia? Czy jak przeszły to już nie wróciły? Chodziłyście do pracy? Mnie lekarz kazał leżeć ten tydzień, ale przy maluchu 3 lata nie do końca się da, dom trzeba też ogarnąć i nie wyobrażam sobie leżeć tydzień i potem z takiego czegoś z marszu do pracy, to się człowiek źle czuje, trzeba się przecież rozruszać... To się wygadałam, może ktoś miał podobnie i coś odpisze.

Gość gość z daleka
mój zarodek miał około 8mm. ja miałam plamienia do około 9 tyg. a jeszcze około 8 tyg leciałam samolotem ginekolog nie wiedział skąd te plamienia dostałam duphaston ja cały czas jestem osłabiona. nie wiem gdzie ten przypływ energii co miał być w drugim trymestrze:P też mi często słabo i źle się czuję.

Gość gość
Ej to ja dziś mam to samo tylko nie mam plamien brzuchol boli osłabiona krew z nosa leci mam biegunke i do teg łeb mnie boli a o kręgosłupie to już nie gadam każdy gada ze to normalne ale dla mnie nie Jerst ;(

Gość gość
Hej ociężałe Namibię jesteście :)?

Gość gość
Ociężałe mamusie kurde tel mi przekręca hehe:)

Gość gość siedem mm
wlasnie, ze ja sie czuje bdb i to mnie martwi, schizy jakies mam

Gość się dołacze
Jak masz schizy, to znaczy ze nie jest bezobjawowo i dobrze jest. ;)

Gość gość
A u mnie to normalne ? Te bóle ? Głowy itp?

Gość gość
Co tam ja wstałam ledwo żywa ;(