Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze o Twoje zdanie na ten temat

Polecane posty

Gość gość

Czesc. Mam pytanie. Kupilam kiedys dziecku swojej kuzynki dwie koszulki. Byly to rzeczy kupione na lumpach ale nowe, z metkami za ktore dalam az 2!!!zl. Dalam jej dzis te koszulki, tak o, bez okazji. Powiedzialam jej ze to prezent dla jej syna, i ze zapłaciłam za nie grosze (bo sie pytala ile kosztowaly). Koszulki kupilam przy okazji, bo akurat wpadly mi w rece, szkoda mi je bylo zostawic, tym bardziej za takie pieniadze. A ta kuzynka przyszla z pieniędzmi i ze ona chce mi oddać za te ciuchy. Oczywiście nie wzielam. Jak juz wrocilam do domu okazało sie ze w torebce jest 10 zl od niej. Jest mi glupio. Nie chcialam pieniędzy tylko zrobić komus prezent. Oddam jej to przy najblizszej okazji i raczej nic juz jej nie kupie bo nie chce takich dziwnych sytuacji. Co myślicie o całej tej sytuacji?

Gość gość
Moze ktos się wypowie?

Gość gość
Milo z Twojej strony, ze pomyslalas o dziecku, a ona chyba tez chciala byc taktowna i nie naciagac Cie, w sumie nie mozna miec do niej pretensji. Kup jej cos za te 10 zl i tez wrzuc ukradkiem do torebki :)

Gość gość
Kup jej coś i będziecie kwita

Gość gość
Dzieki za odzew :-). Oddam jej te pieniądze. Nie bede nic juz kupowac bo znowu bedzie czula się zobowiazana i bedziemy sie tak wymieniac... Jest mi przykro bo chcialam zrobić komus "dobrze" a wyszlo jak wyszlo. Jak juz chciala zwrocic kase to mogla 2 zl a nie 10 :-/

Gość gość
ona nie chce być ci nic winna i tyle może źle się czyje bo cię nie lubi

Gość gość
Nie no, nasze relacje sa spoko. Lubimy sie. Nasze dzieci sie lubia. Dziwnie mi i tyle.