Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ocencie moj dzisiejszy jadlospis co sami zjedliscie dzisiaj?

Polecane posty

Gość gość

niech kazdy napisze co dzisiaj zjadł ja: sniadanie: 4 kanapki z chleba zytniego razowego, sałata z własnego ogrodu, wlasnej roboty paszter, pomidor z wlasnej grzadki, łyzeczka masła przekaska: garsc winogron, garsc orzechow laskowych obiad kasza jaglana gotowana na wywarze z wlasnych warzyw:por marchew, pietruszka, seler, korzenie pokroilam i zostaly w kaszy i dodalam duzo taki pietruszki i łyzkę oleju z oliwek. podwieczorek: 3 kostki gorzkiej czekoladu przed kolacja: sałątka z natki pietruszki, cebuli, ziemienia lnianego i pomdorka do smaku kolacja: kawałek łososia z piekarnika z slatka z kapusty pekinskiej, pomodora, górka kiszonego caly dzien popijam herbatke z miodem liporym, sokkiem malinowym i cytrynka

Gość gość
zazdroszczę jedzenia, u mnie: śniadanie: herbata obiad: ziemniaki, mielony, ogórek kiszony kolacja: budyń żadnych przekąsek, przez cały dzień wypiłam z 6 herbat

Gość gość
placki ziemniaczane, czekolada i chipsy

Gość gość
Śniadanie: omlet z pomidorami i pieczarkami, kawałek keksa Obiad: ratatouille, quinoa i sardynki z patelni Podwieczorek: wczorajsza zupa-krem z dyni z podsmażonymi pestkami dyniowymi Kolacja: sałatka "grecka". Zaraz jeszcze coś przegryzę.

Gość gość
Caly dzien jem chleb z pasztetem z Biedry za 99 gr.