Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesteście POTWORAMI!!!

Polecane posty

Gość gość

W głowie mi się to wszytko nie mieści. Do wczoraj jak niektórzy myślałam, że to forum to absolutnie totalne dno. "Ludzie" wyzywają się, bluzgają, kłócą o rzeczy mniej lub bardziej istotne, nienawiść do dzieci i do grubasów, mleko takie czy śmakie i chuje i k***y, a ta matka taka, a tamta taka. Można się było załamać. Ale to co teraz się dzieje wokół śmierc***ewnej polskiej aktorki to normalnie... nawet nie wiem jak to określić, brak mi słów. Jak tak można? Jak można uskuteczniać sobie rozrywkę bazując na czyjejś śmierci! Noszszsz K/u/r/w/a mać! przecież to był człowiek, nie ważne czy dobry aktor czy zły, miał rodzinę, dzieci, którym potrzeba teraz spokoju i ciepła a nie żerowania na ich nieszczęściu. Czu wy jesteście jakimiś maszynami bez ludzkich uczuć? Naprawdę brzydzę się wami. Jak w tym kraju ma być normalnie jak takie bydło po nim łazi (chociaż w tym momencie bydło ma prawo czuć się urażone). I chodź jestem wielką przeciwniczką złorzeczenia i nigdy mi się to nie zdarzyło to tym razem powiem, że mam nadzieję że kiedyś spotka wa jakaś prawdziwa, ciężka tragedia, która nauczy was szacunku do ludzkiego życia i godności innych. Jestem zdruzgotana waszą postawą!

Gość ZWIERZE NIE CZLOWIEK
Dziękujemy z pewnością dostaniemy hiva i raka i umrzemy w meczarniach dla twojej przyjemnosci :* Zapomnialas jeszcze ze na codzien wykłucamy sie o to czy pralka ma stac w lazience czy w kuchni. A jak ktoś ją po kuchni w szafkach chowa to mu ublizamy

Gość gość
Przeciez to nie jest dla nas bliska osoba. A jak codziennie umiera tysiace zuli spod pkp to tobie to wisi, potworze :D A umiera celebrytka to sikasz po majtkach bo tak MODNIE Jestes zaklamana hipokrytka prawdopodobnie idiotka

Gość gość
Absolutnie się z Toba zgadzam autorko.Jestem zszokowana tymi ludzmi.Zero wspolczucia zero empatii nie maja w sobie zadnych wyższych uczuc.Zieja nienawiscia i dowartosciowuja się siedząc przed ekranem monitora ciekawe czy w zyciu prywatnym tez sa takimi hienami.Nigdy nikomu zle nie zycze ale mam nadzieje ze tych wszystkich gburów spotka cos takiego ze zmienia swój tok myslenia i się 5 razy zastanowia zanim cos napiszą.

Gość gość
Tak w zyciu codziennym jestesmy tez hienami, tylko skrytymi bo wtedy mozna wiecej ugrac.

Gość gość
Wez sie nie produkuj to nic nie da a umrze i tak kazdy tyle,ze z smierci Przybylskiej robi sie szopke a z Twojej nie. Nie ma co sie unosic czlowiek to czlowiek jak pisalos wiec o co chodzi? Wiecie ilu ludzi w tym czasie umarlo? O Was sie tak nie bedzie pamietac wiec na kiego sie tak spuszczacie nad tą babą? Sami nakręcacie,odeszla to odeszla,trudno beda nastepne,smierc rzecz ludzka.

Gość gość
A Anka siedzi na chmurce w niebie i myśli se "nawet se już nie można umrzeć na spokojnie!!!" :D

Gość gość
otóż to jak się dla wszystkich jest przesadnie miłym i się d**e lizę to potem cię wykorzystują

Gość gość
a co ty debilko myslałaś :O że tu jest jakieś wytworne grono intelektualistów ? wiadomo że sama patologia, brzydkie, grube zaniedbane baby które czują sie lepiej bo kogoś zezwą albo upokorzą są inne fora gdzie rozmawiają o sztuce, historii, zdrowiu dlaczego tam nie pójdziesz ? twoje wypociny co tu wytworzyłas myślisz że maja znaczenie dla kogoś ? srają na to a ty tu będziesz siedziec i siedzieć , nie podoba się, bulwersuje ale siedzi i czyta znaczy że jesteś warta tego forum śmietnisko najgorszego gófna i nieudaczników życiowych

Gość gość
Prawdopodobniej lezy w kostnicy nie na chmurce i nic juz nie mysli ale trudno dzis o sprawdzone info:-D

Gość gość
patola tu siedzi ? sama tu siedzisz więc obrażasz też siebie .

Gość gość
a co lansuja media? poogladaj sobie wojewodzkiego, albo nie daj bog wisniewskiego... jak przeslizgnac sie na rozmowcy zeby go osmieszyc i za to im placa calkiem niezly hajs

Gość gość
8.23 To, że jest to dla was obca osoba, nie uprawnia was do tego, aby sobie drwić z niej i z jej rodziny. I nie chodzi o to, że umiera celebrytka, ale o to, że ktokolwiek umiera. Ja nie przechodzę obojętnie obok niczyjej śmierci. nawet jak oglądam wiadomości, to tych o których tam mówią tez mi żal (nie raz potrafię zapłakać na zwykłych jedynkowych wiadomościach, właśnie dla tego że są przepełnione bólem i śmiercią). xxx 8.26 Piszesz tak jak byś jej zazdrościła tego, że tyle ludzi ją opłakuje. Szopkę z jej śmierci robicie tylko wy. Jeżeli ktoś umiera, to komuś ma prawo zrobić się z tego powodu przykro i nie ma znaczenia czy za jednym płacze 50sią osób a za innym 500 000, ale są to ludzie których ta śmierć dotknęła (mniej lub bardziej) i nie macie prawa ich obrażać. xxx 8.32 i 8.36 Masz 1000% racji. Od dwóch dni mówię mężowi, że to że tu siedzę jest żałosne i hańbiące dla mnie. Nie wiem czemu to robię ale muszę top zakończyć, bo w życiu nie robiłam czegoś bardzie głupiego jak siedzenie na tym forum. Uważam to za wielką swoją wadę.

Gość gość
A ja bym chciała, wreszcie poczuć tego ciepłego, twardego k****a we mnie.

Gość gość
znalazła sie idealistka co zapragnęła uczuć i kulturalnej rozmowy buhahahahaha nie ma czegos takiego , w lesie sie wychowałaś , tak jak napi wyżej - we współczesnym świecie tylko chamstwo , kure/stwo, debilizm promuje człowieka i czyni go bogatym pracowałam 16 lat w korporacji skarbu panstwa i jakie kobiety tam odnosiły sukcesy ? myslisz że wykształcone, skromne i pracowite ? hahahahaha nie wiesz bidulko jak zycie wygląda na stanowisko sie pieły i kosiły dużą kasy kobiety które ru/chały to mało powiedziane, "piertoliły się" to będzie najsłuszniejsza nazwa z szefami, kierownikami , obciagały im pałe , dawały w du/pe, pipe, jezdziły z nimi do hoteliku po pracy faceci żonaci, dzieciaci a baby im sie pchały do łóżka aż sie ścigały i walczyły o względy tak zycie wygląda , biznes w Polsce ale to samo jest w branży muzycznej i innych

Gość gość
8.57 takie życie szczęścia nie daje, kasę może tak ale umierać będą z wielkim żalem, że zmarnowały sobie życie. to jak wygląda świat zależy tylko od nas samych, od was też i puki będziecie prezentować taką właśnie postawę póty tak to będzie właśnie się kręcić. ja sama świata nie zmienię, ale jak by tak każdy z nas stał się trochę lepszym, wartościowszym i mądrzejszym człowiekiem to odnieśli byśmy wielki zwycięstwo. ale pewnie, łatwiej się zniżyć do czyjegoś mu niż być ludzkim w brew przeciwnościom. xxx ps. wychowuję dziewięciomiesięczną córkę i wiem, że nie będzie łatwo ją dobrze wychować w takim właśnie świecie, pełnym takich ludzi jak wy. ale gdym się za 20 lat dowiedziała, że tak się zachowuje, że tak traktuje innych i takie rzeczy pisze na forach to bym się załamała a jej wychowanie uznała bym za swoja największą życiową porażkę.

Gość gość
Nie zazdroszcze bo tez umre:-D Tylko po co tak przezywac kiedy to zwykla rzecz? Ona umarla,inni tez umra. Niewazne kto umiera piszesz wiec czy nad tym ktory umarl na ebole albo nad zwyklym typem tez tak plakaliscie i zakladaliscie tematy? Wiec dajdzie spokoj ludz to ludz i skonczy w piachu i niewazne czy to kulczyk czy ksiadz pedal koniec jest taki sam. Tylko dla Was to chyba nadzwyczajne jakies:-D

Gość gość
8.39 o to właśnie chodzi. to co pokazują w telewizji uważacie za prawdę, bezrefleksyjnie się temu poddajecie. zero własnych przemyśleń, totalne bezmózgowie.

Gość gość
Bo są pewne granice, których przekraczać nie można, nawet największym idiotom.

Gość gość
Po kibolach też się zbyt wiele nie można spodziewać, a jednak potrafili się ładnie zachować po śmierci Jana Pawła II. Inna sprawa, sprawa, że nie trwało to długo ale sam moment jego śmierci uszanowali. I nie chodzi mi o to aby Anię porównywać do Papierza ale o to, że potrafili się zachować w sytuacji, która tego wymagała. A część z was nawet tego nie potrafi.

Gość gość
zartujesz? a plakalas/es po papiezu, kim dzongu, husajnie? przeciez ONI TEZ mieli swoich przyjaciol i rodziny?

Gość gość
nie, nie płakałam po Husajnie. ale z tego co mi wiadomo to Przybylska nie jest odpowiedzialna za śmierć tylu ludzi co on, mistrzu porównań. a jego rodzina (tak przypuszczam, bo się nie znam) pewnie nie miał zbyt dużego wpływu na jego wyczyny, więc jeżeli któreś z ich dzieci, płakało za ojcem to na pewno nie na miejscu było by w ich obliczu drwienie ze śmierci ich ojca.

Gość gość
dlatego w jednej linii masz JPII zebys takich odpowiedzi nieudzielala...

Gość gość
nie rozumiem co chcesz mi zasugerować.

Gość gość
to ze kazdy ma swoich fanow i antyfanow, a dzis kazdy powod jest dobry by zwrocic na siebie uwage w mysl zasady niech o tobie mowia dobrze albo zle ale niech mowia to ze anka tym rykoszetem dostala jako aktorka trudno, moim zdaniem nie zasluzyla, ale ilu aktorzyn-celebrytow tak wlasnie sie promuje?

Gość gość
zgadzam się,nie można nawet liczyć na normalne odpowiedzi...Kafeteria to śmietnik!!

Gość gość
O mamo nie wierze w to co czytam!!! Wypromowala sie na własnej śmierci ?!?! Człowieku masz jeszcze resztki ludzkich uczuć czy juz nic...?

Gość gość
jak? jak doda i ten pajacyk z ich troje na przyklad albo z innej beczki - palikot czy JKM otworz oczka, szeroko to zobaczysz