Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mnie tam cieszy śmierć przybylskiej

Polecane posty

Gość gość
Według statystyk, każdego dnia ginie około 150 000 osób :(

Gość księżycowe słońce
Niestety ludzie są pozerami. Będą "opłakiwac" aktorke, by się pokazać jacy to oni są empatyczni. A na ulicy przejdą obok martwego bezdomnego, czy będą świadkami napadu i nawet nie pomogą :) Co rusz mnóstwo takich sytuacji. Dwa dni temu zmarł mi zwierzak i to jego opłakuję, bo był moim przyjacielem i częścią mojego życia... już nic nie będzie takie jak było.

"Pomyślmy, ktoś gardzi nauką, to chyba nie korzysta z jej osiągnięć?" x Mam prawo korzystać z jej osiągnięć i gardzić nią jednocześnie. Nauka dla jednych jest ciekawa dla innych nudna i bezsensowna jak dla ciebie aktorstwo. x Presley miał przyjemną dla ucha barwę głosu, teksty jego piosenek są banalne i no cóż x Może dla mnie nie miał przyjemnej barwy głosu i nie obchodzi mnie jego śmierć? Teraz zmiana stron - podaj mi swój typ ludzi którzy mają charakter i charyzmę lub też zrobili coś dla ludzkości a ja nimi wzgardzę. Gdyby nie aktorstwo jeszcze 50 lat temu ludzie zanudziliby się w swoich domach więc aktorstwo to potęga wkładu w rozwój cywilizacji i poglądów jakiekolwiek by nie było. Tak poza tym, jesteś chory ale osobiście nie zalecam ci leczenia. Ja też gardzę lekarzami od mózgu.

Gość gość
GRATULUJĘ WAM! nauczyliście mnie nienawidzić ludzi. nienawidzę was z całego serca. z największą przyjemnością i uśmiechem na twarzy zaserwowała bym wam takie cierpienie, jakiego doświadcza teraz (między innymi również dzięki wam) rodzina zmarłej. tyle tylko jesteście warci.

Gość gość
A jak ktoś doznał takiego cierpienia i ma zdanie dokładnie takie samo jak autor tematu to co? Też mnie nienawidzisz?

Gość gość
może źle to rozumiesz :) bo tu nie chodzi o nienawiść do ludzi wręcz przeciwnie, ale szanujmy wszystkich jednakowo ;) Dla przykładu jak umrze wolontariusz np. na Ebola, to mało kto urządzi mu medialne show po jego śmierci, chociaż zgodzisz się, że więcej zrobił dla ludzkości, niż próżna, rozleniwiona, zabawowa panienka z pierwszej okładki Playboya jak np. Marilyn Monroe :)

Gość efka12
ludzie Przybylska była czyjąś córka siostrą matka żoną wnuczką czy przyjaciółka.uszanujcie ból tych osób po stracie bliskiej osoby.dla nich nie była celebrytką z pierwszych stron gazet a kochaną dla nich osobą!!!!!!!szanujmy pamięć zmarłych!!!!!!!!!i nie piszcie durnych postów bo to świadczy o waszej wrazliwości a raczej jej braku o wyczuciu taktu juz nie wspomne!!!!!

Gość gość
dlaczego zywi mowia o szanuwaniu pamieci zmarlych? gdyby chcieli szacunku to by sami o niego zabiegali hehe

Gość gość
gdybyś jeden z drugim miał w sobie klasę i najzwyklejszy ludzki odruch,pochyliłbyś głowę, gdyby cię wychowano,miałbyś odrobinę kultury osobistej,nie stać by cię było na te twoje podłe słowa wstydzę się za debilów,którzy nawet w takich chwilach nie potrafią zamknąć mordy!!!!szczekacie jak te hieny ❤️ NIE MOGĘ POGODZIĆ SIĘ Z JEJ ŚMIERCIĄ.Znam Ją tylko z ekranu,ale ciężko mi jest,zostały małe dzieci,....Szczere kondolencje dla Jej męża,dzieci,rodziców, bliskich. .

Gość gość
ale to właśnie wy robicie cyrki. kilka dni temu w Afganistanie terroryści zabili taksówkarza z Wielkiej Brytanii, który pojechał tak jako wolontariusz bo nie mógł dłużej bezczynnie patrzeć na cierpienie niewinnych ludzi, podczas walk na Ukrainie tez nie jednokrotnie płakałam na widząc w wywiadach cierpienie uchodźców i czułam (dalej czuję) ogromny żal do Putina, że wykorzystuje swoja władzę do tego stopnia, gdzieś tam już pisałam, że dwa dni temu pod moją bramą zmarła zupełnie obca mi kobieta, tez mnie to ruszyło. nie ważne kto umiera, zawsze jest to smutne i zawsze jest to związane z cierpieniem wielu ludzi. ale to wy piszecie, że płacz po aktorce jest sztuczny i że ona na to nie zasługuje. nie czytałam wszystkiego ale już jedna z pierwszych wypowiedzi :lepiej płakać nad aktorką niż nad rodziną zmarłą na Nowy Rok w wyniku wypadku spowodowanego przez pijanego i naćpanego kierowcę. no jak tak można? no pomyślcie proszę. czy tak naprawdę zachowują się normalni, zdrowi psychicznie ludzie. pomyślcie proszę zanim coś napiszecie.

Gość gość
Moim zdaniem powinno się wprowadzić biometryczne dowody osobiste z wyświetlaczem i tam powinna być informacja o wartości człowieka od 0 do 10, wtedy nikt by nie miał problemów, bo wystarczyłoby dowód zobaczyć i wiedziałybyśmy czy człowiek jest coś wart czy nie hi hi Sama to wymyśliłam :)

Gość gość
14;40 jesli jestem dobrym człowiekiem,szanuję siebie i innych,nie wypisuję takich potwornośći,a tym bardziej o zmarłych Polacy,ci co wypisują te straszne słowa,,,,wstydzę sie za was,i pomyśleć,że są to moi rodacy opamiętaj się jeden z drugim,pomyśl zanim zaczniesz pisać-to nie boli komu potrzebny jest ten haniebny topik? autorze,jesteś ścierwem

Gość gość
Błagam was, może dla was to są żarty i kupa śmiechu ale wasze wypowiedzi mogą też czytać młodzi, dzieci, osoby którym kręgosłup moralny się dopiero kształtuje. Pomyślcie o tym. Czy na prawdę chcecie, żyć w takim świecie, gdzie wszędzie tylko gwałty, morderstwa, wandalizm? Bo naprawdę do tego dojdzie jeżeli za kilkadziesiąt lat nikt już nie będzie wiedział co to jest empatia, czy wrażliwość. Nie proszę was przecież, abyście nad nią płakali, jeśli kogoś to nie obchodzi to trudno. Ale, żeby cieszyć się z czyjejś śmierci tak jak autorka. No ludzie, no... Wiecie co już nie wiem z jakiego powodu jest mi bardziej przykro, czy z powodu jej śmierci czy z powodu waszego zachowania, ale autentycznie siedzę teraz i płaczę. Przykre to:(

Gość gość
Ja też płaczę. Ojciec Natanek mądrze mówił, świat został opanowany przez szatana i tylko miłością do bliźniego możemy go przepędzić.

Gość gość
A ja uwielbiam Anię Przybylską,byla cudowną osobą.Brakuje słów...tylko łzy ocieram...Nie mogę przyjąć do wiadomości,ze przegrała z ty potworem.Jest mi tak strasznie ciężko....

Gość gość
o jakiej empatii wy piszecie? trójka jej dzieci ma życie jak w Madrycie zapewnione ;) a co z matką która umiera na raka, albo na drodze i nie ma męża i osieraca jedno dziecko, które z racji tego że nie porusza się w gronie znanych i bogatych, trafi do domu dziecka, nauczy się pić palić i ćpać, zacznie sprzedawać swoje ciało i po latach zdechnie na ulicy (to jest prawdziwe życie, a nie sztucznie napędzane przez marketing) też płaczecie? :) Wasza EMPATIA jest wam tylko wgrana przez TV i komentarze jej bliskich i znajomych i to jest prawda! :D

Gość efka12
czytam te wszystkie wpisy i tak sobie myślę co wy ludzie sobą reprezentujecie.dlaczego jesteście tacy podli.anonimowo to macie odwagę szkalowac ludzi.nawet po śmierci nie dacie im spokoju.przybylska miała zwolenników i przeciwników.kto bez winy niech pierwszy walnie kamieniem albo od razu całym głazem.wstyd

Gość gość
po prostu polskie hieny,

Gość gość
Nie anonimowo. Wiadomo kto nimi kieruje - SZATAN.

Gość gość
była osobą publiczną, na takie życie wyraziła zgodę, więc oprócz gloryfikacji musi znosić także krytykę, za to jej płacili :)

Gość gość
Ciekawe czemu jak sobie tutaj drwiono z ludzi zmarłych w katastrofie Smoleńskiej, nie stawaliście tak w ich obronie.

Gość masz brak serca
Co za płytka osoba założyła ten temat ..???? Nie za bardzo przepadałam za ta aktorka ... ale nie życzyłam jej śmierci w tak młodym wieku... w wieku kiedy myśli się o przyszłości ona musiała myśleć o teraźniejszości. Trochę więcej serca .. czy to dla aktorki czy tez dla osoby z ulicy

Gość gość
ja tam za Kaczyńskimi nigdy nie byłam, ale ta katastrofa mną tez wstrząsnęła (a kefeterii wtedy jeszcze nie znałam). jestem pewna, że osoby sprzeciwiające się autorce i jej podobnym nie naśmiewały by się z tragedii smoleńskiej i stawały by również w obronie tych ludzi.

Gość gość
Tu nie chodzi o to, że była aktorką bo to raczej paskudny i, w każdej kulturze i epoce, pomijając ostatnie 50 lat, poniżający w oczach reszty społeczności zawód. Ale kiedy umiera po prostu młoda, ładna kobieta albo dziecko to zawsze jest w tym coś tragicznego. A poza tym to w przeciwieństwie do wielu innych gwiazd, które ze swojej choroby robią w tabloidach kolejną rolę (i to umierając w wieku naturalnym) czy wręcz proszą jeszcze o jakieś datki na leczenie (vide Braunek) odeszła w sposób naprawdę godny.

Gość gość
Bydlo. Zero kultury. Mam nadzieje, ze nikt z bliskich Anny Przybylskiej nie trafi na ten temat.

Gość gość
rozumiem nie przejmowac sie smiercia kogos obcego, ale cieszyc? Ja nikomu bym tego nie zyczyla... Wg mnie to przykre, taka mloda kobieta, trojka dzieci... Przypomina mi sie, ze kazdego moze to nagle spotkac, wiec powinnismy cenic swoje zycie, niewazne jak bezsensowne nam sie wydaje :). Autor/ka to pewnie ktos z depresja, nie doceniajacy sensu zycia czyjegos i wlasnego. Troche wiecej wiary w ludzi, zawsze moze sie odmienic, lepiej teraz niz jak bedzie za pozno

Gość gość
"Ale kiedy umiera po prostu młoda, ładna kobieta albo dziecko to zawsze jest w tym coś tragicznego." 000 Aha czyli jak umiera ktoś młody i brzydki to jest wszystko w porządku, tak? Nie wiem co jest bardziej płytkie, to zdanie, czy opinia autora tematu.

Gość gość
miala wszystko i musiala to zostawic.