Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mnie tam cieszy śmierć przybylskiej

Polecane posty

Gość gość
Dlaczego zaraz oplakiwanie ? Zwyczajnie przykro jest gdy mlodzi ludzie .pomimo że tak bardzo chca zyc ,umieraja .Kazdego czlowieka ktory mlodo umiera jest mi zal .Nie histeryzuje ,nie"ronie lez ".Tylko moze ja mam inny rodzaj empatii bo jako wolontariuszka pracuje w hospicjum . Niektorym przymusowo zalecilabym taka terapie .

Gość gość
poza tym dala przyklad, ze rodzina owinna byc najwazniejsza, w okresie kiedybyla u szczytu popularnosci zniknela na 3 lata wyjezdzajac za swoim ukochanym, ojcem jej dzieci na kontrakt do Turcji. wiec co sie tak czepiacie jej rzekomego "gwiazdorzenia"? niesłusznie

Gość gość
Już tłumaczę. Cieszy, bo bawi mnie, jak stado prymitywnych i zacofanych ludzi, zamartwia się, opłakuje i czuje smutek, bo ktoś kto nic dla nich nie zrobił i kogo nigdy nie znali znali osobiście, a kogo media wykreowały na nadczłowieka, zmarł. Ja tam nie mam nic do aktorów, piosenkarzy sportowców, gardzę jedynie ich 'idolami', bo nawet wierny pies nie ma takiego stosunku do swojego pana, jak oni do swojego obiektu kultu.

Gość gość
"wszystko co osiągnęła, zawdzięcza dobremu genotypowi" autorko nie potrafisz myśleć logicznie, Przybylska nie miała dobrego genotypu skoro zmarła na raka w wieku 35 lat każde Twoje słowo podkreśla że nie dość że brak Ci empatii to i inteligencji, jesteś zaprzeczeniem tego że socjopaci są szczególnie inteligentni

Gość gość
(...)Zwyczajnie przykro jest gdy mlodzi ludzie (...) xxx Młodzi ludzie? Miała 36 lat. 1000 lat temu jak człowiek dożył tych lat to mógł uważać się za szczęściarza.

Gość gość
To że ktoś choruje na raka nie oznacza złego genotypu. Może to tryb życia, a jak nie, to zwykły przypadek, błąd w kopiowaniu materiału genetycznego nie jest zakodowany. Poza tym gdzie ty widzisz sprzeczność? Było napisało, że wszystko co osiągnęła zawdzięcza dobrego genotypowi, nie było wzmianki o przyczynie śmierci. Widać wyraźnie, że ta pseudo empatia zabiera wam resztki poprawnego myślenia.

Gość gość
Autorowi to źal d**e sciska źe nigdy nie bedzie miała tego co śp Ania miała. Źal słuchać tak pustych ludzi.

Gość gość
" gardzę jedynie ich 'idolami', bo nawet wierny pies nie ma takiego stosunku do swojego pana, jak oni do swojego obiektu kultu. " ta, a ty kretynie pewnie siedzisz w mozgach idoli i wszystko wiesz kolejny dowod jaki z ciebie debil masowa kultura polega na czym innym, media zeruja tylko na tego typu tragediach, publika pzrez chwile sie tym interesuje, normalna rzecz, a za chwile wraca do swoich spraw tylko tacy kretyni jak ty zakladaja jeszcze dodatkow o tym tematy

Gość gość
ja się zgadzam z gościem, też nie rozumiem tego zachwytu nad przybylską, poza tym czy ona taka piekna? jak dla mnie taki ratlerek. Piekna to jest magda mielcarz.

Gość gość
errata: "ta, a ty kretynie pewnie siedzisz w mozgach idoli i wszystko wiesz" pomyłka, miało być że pewnie siedzisz w mózgach fanów

Gość dojrzała kobitaa
Autorze tego tematu,szkoda słów na ten twoje idiotyczne wywody.Jestes zidiociałym kretynem . Mimo,ze ŚMIESZY mnie ta cała histeria ludzi,którzy pani Przybylskiej nie znali a biadolą,że spac przez jej śmierć nei mogą,że sa załamani,że bardzo przeżywają etc.to jednak nie pomyślała jak ty. Twoje słowa pasują do jakichś zwyrodnialców ,a nie do zwykłego człowieka. Ludzie obcy pani Przybylskiej z tą całą żałoscią przesadzają,ale ty poszedłes w drugą stronę.

Gość gość
Autorowi to źal d**e sciska źe nigdy nie bedzie miała tego co śp Ania miała. Źal słuchać tak pustych ludzi xxx A co miała? Wysokiego faceta z wielkim fallusem, który ją posuwał? Pieniądze? Dzieci? To jest w zasięgu każdej atrakcyjnej kobiety.

Gość gość
ja tam nie chodze po kinach, nie oglądam seriali, zadnych filmow nie sciagam, jakos mnie to nie interesuje, wolę poczytac ksiązkę. Nie lubie aktorow i dla mnie to nie są żadne ważne osobistosci. Oczywiscie w dziecinstwie widzialam kilka dobrych filmow, z ktorych cos mądrego wynikalo, czlowiek sie czegos z tych filmow mogl nauczyc, a teraz te filmy i seriale coraz gorsze, wszędzie obowiązkowo seks, gola doopa, cycki, teksty jak z rynsztoka, prymitywne to i wulgarne, a już polskie filmy to w ogole DNO, keidys film to byla sztuka, a teraz juz tego nie ma

Gość gość
Oj i już stado fanów się tu zleciało. Pewnie jesteście ubrani na czarno, pełni smutku i żalu, bo to taka wielka tragedia się stała. Teraz przydałby się jakiś marsz pamięci w centrach wielkich miast, bo inaczej być nie może.

Gość gość
Pomin jej atrakcyjnosc a spojrz na osobowosc. Tobie daleko do takiej i brak atrakcyjnosci nie jest zadnym wytlumaczeniem idioto.

Gość gość
Dokładnie. Współczesne kino bazuje na najprostszych instynktach, seksie i przemocy. Żadnego przekazu, żadnej treści. Seriale to już całkowite dno, a te polskie to w żadnej skali się nie mieszczą.

Gość dojrzała kobitaa
A ludzie,to chyba nie za mądrzy,bo piszą o jej fizycznym pięknie jakby to było ważne czy ona była piekna czy brzydka. Ona była człowiekiem,posiadajacym wady i zalety. Po prostu żal człowioeka gdy w męczarniach odchodzi z tego swiata,do tego w tak młodym wieku pozostawiajac osierocone dzieci,rodzinę.Zal tej rodziny,ale cóż,nic na to nie poradzimy.

Gość gość
A co ty możesz wiedzieć o jej osobowości? Bo słyszałaś czy czytałaś 2 wywiady?

Gość dojrzała kobitaa
A ci co pisza o jej osobowości nei znajac jej osobiscie i to dobrze powinni puknąc sie w głowę także.

Gość młoda kkobieta
Ja słyszałam, że Justin Bieber jest świetnym kochankiem, jest miły, sympatyczny, inteligentny, zabawny, bardzo mądry i jest duszą towarzystwa. Ma ciekawe zainteresowania i jest skromny. A do tego nieziemsko przystojny i bogaty - po prostu ideał. Ja bym się chyba pochlastała gdyby mu się coś stało :(

Gość znam sie na rzeczy
przestancie! Ania byla wspaniala aktorka i dzieki niej ludzie przezywali wzruszajce, zabawne i romantyczne chwile. Wiele filmow ogladalem tylko daltego, ze on grala w nich jakas role. jestem pewien, ze wzyciu prywatnym byla taka sama wesola i serdeczna kobieta. To tragedia, ze tak mloda jeszcze kobieta, matka malych dzieci umiera tak szybko. Chociaz nie znalem jej osobiscie to poczulem wielki smutek w sercu gdy dowiedzialem sie o jej smierci. Mam nadzieje, ze jest w niebie i juz nie cierpi.

Gość gość
mnie jej śmierć jest zupełnie obojętna, ani ziębi ani grzeje :O tylko szkoda mi tych ludzi, którzy w XXI wieku wierzę jeszcze w telewizyjne bożki i płaczą za nimi jakby ich znali :D Poza tym jaka sprawiedliwość na tym świecie, czy aby na pewno wszyscy ludzie są równi? Jakaś aktorzyna za to, że ma atrakcyjny ryj nawstrzykany botoksem za 2 dniowy spot reklamowy otrzyma 10 tyś, a osoba zapieprzająca na linii produkcyjnej żywności dla dzieci czy starszych ludzi na rok ma 15 tyś. DNO :O

Gość gość
A tam z botoksem, naturalnie są atrakcyjni, nie potrzebują do tego chirurgii.

Gość gość
gość dziś masz rację

Gość gość
wiesz autorko za grosz empatii u ciebie nie chodzi o to żeby czcić Przybylską, po prostu po ludzku żal mi jej dzieci gdy sobie wyobrażę że straciły mamę potrafisz sobie wyobrazić jak to jest stracić mamę w dzieciństwie ? nie interesuje mnie jaką była osobą, jaką była aktorką, myślę o rodzinie, która straciła ją tak przedwcześnie.... a tym którzy sugerują że kiedyś ludzie w wieku 36 lat byli już starcami....może i tak....ale gdy was czytam brzmi to jak ironia bo w mojej rodzinie dziadkowie dożyli 97 lat

Gość gość
gość dziś jeszcze widocznie mało wiesz.Własnie atrakcyjny najwięcej botoksu,silikony etc w siebie ładują i to duzo wczesniej niz zaczna sie starzec.

Gość gość
co ci ona zrobila?

Gość gość
ja sie ciesze ze smierci jedynie pustych gowien i sk***ysynow ktorzy oceniaja ludzi po okladce, wysmiewaja- tacy moga dla mnie zdychac jeden po drugim. ale jak mozna cieszyc sie ze smierci niczemu niewinnej kobiety? jaka k***a trzeba byc zeby cieszyc sie ze zmarla osoba ktora nic nikomu nie zrobila zlego?

Gość gość
Dziennie w Polsce w wypadkach samochodowych ginie 15 osób (dane z czerwonego krzyża). Ileż to tragedii Już nigdy nie przestaniecie być smutni, bo okazało się, że codziennie giną ludzie :( Jakie to smutne, jakie to nienaturalne :( Ile rodzin codziennie cierpi, ile dzieci traci rodziców, oj jaka to tragedia NIENATURALNA i nie występująca CODZIENNIE :(