Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niepokojący sen z czarnym welonem, co oznacza?

Polecane posty

Gość gość

Witam, miałam dziś dziwny sen, bardzo realistyczny, obudziłam się mocno zaniepokojona. Pomoże mi go ktoś zinterpretować? Śniło mi się, że wychodzę za mąż za mojego partnera, nie było nas stać na wesele, więc dostałam od kogoś starą zniszczoną suknię, z dużą ilością czarnych ozdób (kokardki, guziki, mankiety itd...) była okropna, ale nie miałam innej, więc ją ubrałam. Ubrałam do tego czarne pończochy i buty, a także czarny welon. Już miałam wsiadać do auta, kiedy zorientowałam się, że nie mam bukietu, wróciłam do domu i zrobiłam go sobie z takich białych kwiatków na szpilce, które słuzą do wpinania we włosy dla panien młodych. Nagle zdjęłam ten czarny welon i ubrałam inny, biały, ale mocno poszarzały i zniszczony, jakby przeleżał z 50 lat w zakurzonym miejscu. Obudziłam się ze strachem (choć w samym śnie nie było niczego przerażającego) Do tej pory odczuwam niepokój, co ten sen mógł oznaczać?

Gość gość
w Biblii jest napisane żeby nie interpretować snów więc daj sobie spokój z wyjaśnieniem, może ta cała czerń oznacza Twoje grzechy, jesteś grzesznicą ?

Senniki podają, że "Czarny Welon we śnie może symbolizować zranione uczucia, zdradę, kłamstwo, zawód miłosny. Sen o czarnym welonie może też zapowiadać rozstanie lub śmierć ukochanego mężczyzny". Ale to jak wróżenie z fusów, nie można wierzyć w takie rzeczy.

Gość gość
tak, jestem- jak wszyscy inni, w biblii jest tez napisane, żeby nie osądzać innych... osądzasz?

Gość gośćinka
przeżywasz jakieś niepokoje w związku ze swoim partnerem? rodziną? Martwisz się czymś macie jakieś problemy? Boisz się o swojego partnera? Planujecie ślub?

Gość gość
gość dziś nie osądzam tylko pytam

Gość gość
to głupio pytasz, no chyba, że znasz kogos kto nie grzeszy?... :) hmm.. no w łasnie chodzi o to, że wszystko jest miedzy nami ok, nie planujemy ślubu, układa się nam bardzo dobrze... może i bym zbagatelizowała ten sen, ale był taki "inny" . bardzo realny

Gość gość
może oglądałaś jakiś film, sny to obraz tego co przezywamy w naszym życiu, w twoim śnie są elementy koszmaru, na pewno niczym się nie przejmujesz? Może ktoś z bliskich ma problemy? Możliwe też, że w twoim organizmie rozwija się jakaś infekcja i dlatego miałaś taki sen.

Gość gość
Wzmocnij się może czymś, zjedz czosnek, herbatkę z miodem, witaminki:)

Gość gość
taaaaa.... czosnek to jest to, co na pewno jej pomoże ;p a tak do goscia od Biblii< znasz przypowieśc o Józefie i śnie Faraona,< siedem lat tłustych i siedem chudych... > chyba jednak sam Bóg pozwoli zinterpretowac sen