Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniaaa28

Czy korzystacie z usług wróżek?

Polecane posty

Gość Aniaaa28

Ja w to nie wierzyłam, aczkolwiek ostatnio 3 razy zadzwoniłam do jednej z nich i wszystko się sprawdziło. Najpierw wywróżyła mi rozstanie, potem nowy związek i ciążę! Byłam zawsze nastawiona sceptycznie do takich spraw, ale zaczynam powoli w to wierzyć.

Gość Monisia233434
Swego czasu korzystałam, ale trochę się zraziłam.

Gość gość
i co to ci dała ze kasę straciłaś i zaciągnęłaś jeszcze kare i cierpienie za ten grzech demony ci całkowitej prawdy nie powiedza tylko szczątkowa prawdę uzyskasz

Gość gość
A z jakiej to wróżki korzystałaś, że Ci się sprawdziło?? Ja dzwoniłam kiedyś do jednej i nie sprawdziło się nic.

Gość Adrianka91
Nie do końca w to wierzę ale kusi mnie żeby na andrzejki spróbować, ostatnio się rozstałam z chłopakiem po 2 letnim związku i ciekawa jestem kiedy kogoś poznam

Gość gość
Zadzwoniłam do tej Sigity parę dni temu i rzeczywiście ma jakiś dar. Wywróżyła mi że były będzie mnie błagał o powrót i dziś własnie po to do mnie zadzwonił:)

Gość gość
gość dziś Zadzwoniłam do tej Sigity parę dni temu i rzeczywiście ma jakiś dar. Wywróżyła mi że były będzie mnie błagał o powrót i dziś własnie po to do mnie zadzwoniłusmiech.gif xxx chyba jakiś robol po zawodówce co sylabizuje, bo nie wyobrażam sobie wykształconego mężczyzny na poziomie zadającego się z kobietą, która wydzwania po wróżkach. A jak zobaczysz błyskawicę to się chowasz pod stół bo to bozia się złości?

Gość gość
to przecie zaden problem mozna se pomachac 333 www.youtube.com/watch?v=DvEYhVwnQtw

Gość gość

Ze swojej strony to będę gorącą podpowiadać pana Piotra, on jest tarocistą ale też numerologiem (autorem kalkulatora numerologicznego!). Duża wiedza o rozkładach karmicznych, jeśli kogoś interesują takie tematy jak poprzednie życie bieżące i kolejne to polecam! Kontakt do p. Piotra jest na abrahadabra.pl.