Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xcoffee

Pomoc potrzebna! Rozdroże sercowe.

Polecane posty

Witam, mam pewien problem, z którym nie potrafię poradzić sobie sama... Drogie Panie, od roku jestem w związku, kiedyś byliśmy szczęśliwi i darzyliśmy się ogromnym uczuciem. Jednak od jakiegoś czasu mój luby zaczął mnie kontrolować, sprawdzać z kim rozmawiam, gdzie wychodzę. Doszło aż do tego, że nie mogłam spotykać się z przyjaciółmi. I pewnego dnia poznałam cudownego M. Spotkaliśmy się parę razy, świetnie się dogadujemy. Wiem, że nie jestem fair wobec chłopaka, ale nie potrafię zrezygnować ze spotkać z M. Nie wiem, jak mam powiedzieć o tym chłopakowi, z którym jestem od roku.. że nie jestem z nim szczęśliwa, że już go nie Kocham jak kiedyś i że kogoś poznałam. Pomocy! Co byście zrobiły, na moim miejscu?

chciałabym zrobić to jak najbardziej delikatnie, ponieważ jest bardzo wrażliwy i uczuciowy

Gość gość
Powiedz mu na spokojnie prawdę. A spałaś już z tym nowym? Może będzie gorszy niż obecny?

Gość gość
Powiedz mu tak: Tak żeś pilnował i co? I nie upilnowałeś! Macanki już były, więc ponieważ nie potrafisz mnie upilnować, to musimy się rozstać.