Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do osób mających mieszkania

Polecane posty

Gość gość

ile m2 macie? i jaki czynsz płacicie?

Gość gość
58 m2 - 370 zł bez prądu , w tym mam ogrzewanie, gaz, śmieci, fundusz remontowy, monitoring okolicy

Gość gość
ja wynajmuje, ale na 38m2 jest 220 czynszu (w tym śmieci, ogrzewanie itd) media osobno

Gość gość
48m2, 540zł czynszu

Gość gość2529
Ja mam 40m2 i jestem w szoku,że za małe mieszkania tak mało płacicie. Wypadałoby wpisać jeszcze z jakiego miasta jesteście, bo co miasto to inaczej. Ja czynsz płacę aż 445zł. Mieszkanie własnościowe. W czynszu mam tylko śmieci (przez ustawę śmieciową tak drogo) i zimną wodę i ogrzewanie miejskie o reszcie nie warto pisać bo tam są pierdoły typu fundusz remontowy i konserwacje. Do tego osobno mam prąd i gaz. Ceny w moim mieście podobne. Mieszkam w Bielsku-Białej.

Gość gościówa01
Czytałam wcześniejsze wątki o czynszach za mieszkanie w polskich miastach i powiem szczerze,że to mnie przeraża jak was doją. Podam przykład Z Hiszpanii: mieszkanie własnościowe na osiedlu zamkniętym z basenem dla mieszkańców,czynsz(opłaty za śmieci,oświetlenie,basen,ogrzewanie,itp.) 200euro/rok,rata 350euro/mies.,dwie osoby pracujące(1100+950 euro),prąd i gaz tańszy niż w Polsce.Zostaje jeszcze na nowy samochód i porządne wakacje. To nie jest mój przykład ale bliskich osób,którzy są tam już od wielu lat.Skończę studia i też tam zmykam,mimo,że jest tam teraz kryzys to poziom życia jest i tak nieporównywalny.