Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robię nie tak że ludzie ciągle mnie olewają?

Polecane posty

Gość gość

W pracy mam kwalifikacje takie jak inni, nie podpadłam niczym, nie chodzę na chorobowe, pracuję tak samo dobrze jak inni, a kiedy przychodzi do awansów moja osoba nie jest w ogóle brana pod uwagę :( albo w rozmowie często ludzie mi przerywają, każdy mnie olewa. Mam tego dość :(

Gość gość
Może jesteś w sytuacji jak moja mama. Po czasie wyszło, że nawet sprzątaczka to jakaś znajoma, zastępcy to córeczki, kuzynki, koledzy koleżanki... Cała familia, tylko matka jak ten bękart...

Gość gość
Właśnie nie, pracuję w dużym zakładzie zatrudniającym dwa tysiące osób, niemożliwe żeby wszyscy po znajomości. Nie chodzi o duże awanse, tylko pracuję tam już 18 lat, wszyscy pracujący tak długo jak ja mają już lepsze miejsca pracy, a ja pracuję jak każda świeżo zatrudniona osoba :( Inni są w grupach szkolących nowych pracowników, na kontroli, albo w dziale przygotowującym torar do wysyłki itp. są to lepsze posady i także lepiej płatne. Nie ma też znaczenia wykształcenie, bo wiem że mam tylko średnie, ale inni awansują a mają tylko podstawowe, za to są bardziej wygadani i chyba wyglądają na mądrzejszych bo inaczej nie umiem tego sobie wytłumaczyć.

Gość gość
O i tu też cię olewają :D.

Gość gość
Autorko, wiesz dlaczego? Bo na tym stanowisku co pracujesz, jesteś lepsza niż inni, dlatego cię pomijają. U mnie w zakładzie jest to samo, jak ktoś jest dobry na produkcji to go stamtąd nie chcą wypuścić. A potem mamy np: w jakości samych debili, nie mówiąc już o reszcie.

Gość gość
Być może, ale raczej mam wrażenie, że nikomu nawet nie przyjdzie do głowy, żeby mnie awansować. Myślę że mam nieinteligentny wyraz twarzy i nie jestem wygadana, z wyglądu nijaka, a także nie trzymam się z kierowniczkami. Smutno mi :(

Gość gość
Chciałabym to jakoś zmienić, ale nie mam pojęcia jak. Nawet na głupi kurs pierwszej pomocy mnie nie wybrano.

Gość gość
Oczywiście kiedy trzeba zostać po godzinach, przyjść w wolny dzień do pracy, albo zrobić coś dodatkowego, wtedy o mnie pamiętają. Nie przypominam sobie, żeby w takich przypadkach mnie pominięto. Nigdy :o