Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasulka18

Chudy york

Polecane posty

Witam, mój piesek ma skonczone 4 miesiące. Waży niecale 2 kg. Wet mówi ze wage ma normalna , ale ja sie strasznie martwie bo jak na niego patrze to widać same żebra a brzuszek jakby nic nie jadl od tygodnia. Fakt ****ardzo mało. Staram sie go jakos dokarmiac ale to nie przynosi efektów. Ale zauwazyłam ze przechodzi wymiane zebów oraz chyba ma robaki bo trze dupką o dywany, co mnie dziwi bo był odrobaczany i regularnie chodze na kontrole do wet. Jutro ide na kolejne odrobaczanie. Chcialam tylko wiedziec czy ta wymiana zebów albo te ''robaki'' moga miec zwiazek z tym , że jest taki chudziutki. (..) A i niechcący dodalam watek nie do tej kategori co mialam

Gość gość
owszem fuj nie cierpię yorków bo są durne i hałaśliwe a jak jeszcze sobie wyobrażę twojego jak trze osraną dupą o dywan to już w ogóle niedobrze się robi....

Jak rosną zeby to boli i jest wkurzające więc się nie dziw że mało je albo wszystko gryzie.. Jesli wet powiedział że waży dobrze to znaczy że nie masz powodów do zmartwien. Żebra powinny być widoczne i wyczuwalne ale nie mogą wystawać.