Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy lekarz mógł się pomylić?

Polecane posty

Gość gość

Witam, piszę ponieważ nie wiem co mam myśleć o swojej sytuacji. Mam 18 lat. Na wakacjach z chłopakiem uprawialiśmy petting( wkładał mi tam palce). Boję się, że coś na nich miał. Tydzień później miałam dostać okres (6.08) jednak nie dostałam. Od 9 do 11.08 brałam pod języ luteinę 50. 4x1, 13.08 dostałam okres( w zasadzie to skape krwawienie). We wrześniu również brałam luteinę, krwawienie pojawilo sie 4 dni od odstawienia, było obfite (pod koniec drugiego dnia, cały trzeci dzien skape, ale poniej juz bylo normlanie).w 13 dc(zakladajac, ze to krwawienie we wrzesniu to okres) poszłam do lekarza. moje endometrium było trójlinijne, 0.541 cm. Występował jakiś pęcherzyk dominujący. Jednak ja nie czułam śluzu płodnego, wrecz cały cykl ten jak i wczesniejszy miałam biały śluz, ale nie jest go dużo. 20 dc temperatura lekko sie podwyższyła i wystepowała przez kilka dni (teraz nie wiem bo przed 2 dni nie mierzyłam). Dziś drugi dzien od odstawienia luteiny a okresu nie mam. Bardzo się boję ciąży. Czy lekarz mogl pomylic pecherzyk Graffa z pecherzykiem ciazowym ok 6 tygodni po pettingu?Czy w ciąży wystapiłyby krwawienia z odstawienia luteiny?

Gość gość
Nie jesteś ciąży. Żebyś zaszła w ciążę musiałby ci włożyć k****a i się spuścić.

Gość gość
tam to znaczy do ci________pki?

Gość gość
Serio, aż taka dalej niewiedza jest w tej dziedzinie???

Gość gość
Jak się bawił k€tasem a potem wsadził c***aluchy do pi\zdy to jesteś w ciąży.

Gość gość
strasznie się boję. Czyli przez palca ubrudzonego tym nie można zajść w ciążę?

Gość gość
dziwna jesteś nie cieszysz się że będzie dzidzia?

Gość gość
Jak miał paluchy od spermy to jesteś w ciąży.

Gość gość
"Czyli przez palca ubrudzonego tym nie można zajść w ciążę? " x "tym" czyli czym? boisz sie powiedzieć słowo "sperma"?

Gość gość
Skoro nie przechodzą Ci przez klawiaturę słowa: penis, sperma - to oznacza, że jesteś jeszcze za młoda na seks.

Gość gość
jak się boisz mówić sperma to mów śmietanka

Gość gość
Ty myślisz że plemnikom to robi różnicę jak się do pochwy dostały. Koleżanka roochała sie doope i zaszła. Sperma wypłynęła i spłynęła jej po c***e i to już starczyło.

Gość gość
to "boje sie" to nie ja napisałam.

Gość gość
Przez palcówkę nie można zajść w ciążę. Twój chłopak musiałby włożyć c***enisa do pochwy i spuścić się w środku. Tylko w takim w przypadku można zajść w ciążę.

Gość gość
czy mogłaby się wypowiedzieć osoba, której zalezy na tym żeby komuś pomóc, a nie komuś dokkopać?

Gość gość
to dobrze, bo sie bardzo boję, że na palcu mi wprowadził, ale ja w taki sposób nie można zajść to ok. a czy wgl wystapiloby krwawienie z odstawienia z luteiny? lekarz by juz cos dopatrzył w badaniu 2D?

Gość gość
Wszystko wskazuje na to że nie jesteś ciąży. Skoro twój chłopak nie miał wytrysku w pochwie, to prawdopodobieństwo ciąży jest bliskie zeru.

Gość gość
Tak jest to możliwe, może dość do zapłodnienia palcem, jest to mało prawdopodobne, ale możliwe. Nawet jak gość cie roocha bez gumy, a przed finałem wyjmie, też cię może zapłodnić, po mimo że spuścił się po za tobą.

Gość gość
powiedz mamie że to był seks z klientem wtedy mama zrozumie

Gość gość
nie miał wytrysku. poza tym miałam dwa krwawienia z odstawienia luteiny 50, teraz czekam na trzecie, juz drugi dzien. lekarz mi tylko powiedział, że jest pecherzyk dominujacy i endometrium 0.541 cm. Pewnie jakby widział ciąże to by powiedział. Bo ja nie umialam zapytac wprost czy coś tam jest czy nie ma. ale raczej by powiedział. chciałam tabletki, to powiedział, że muszę coś podpisć,ale spieszylam sie do szkoly.

Gość gość
Myślę że możesz być w ciąży.

Gość gość
będziesz mamą:)

Gość gość
ale on mi penisa tam nie wkladał. palca tylko, ale mowi że nie mial raczej nic

Gość gość
jesteście dziwne. Piszę do Was, żeby się uspokoić a Wy mnie jeszcze bardziej dołujecie. \jakbyście Wy nie były młode.

Gość gość
To zależy ci na prawdzie czy na tym żeby ci ktoś napisał ze nie jesteś zapłodniona?

Gość gość
ale teraz mi odpowiedzice: czy u kobiet w ciąży wsytepuje krwawienie z odstawienia luteiny? I czy lekarz mógł pomylić pęcherzyk graffa z pęchrzykiem ciążowym?

Gość gość
Napewno nie jesteś w ciąży. Na 100% nie jesteś w ciąży. Skoro nie włożył c***enisa do pochwy i nie miał wytrysku w środku to technicznie rzecz biorąc nie mogłaś zajść w ciążę :)

Gość gość
ja już sama nie wiem czego chce