Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elis_world

do tych, którzy mają swoją firmę

Polecane posty

Gość Elis_world

Dzień dobry! Chciałam się Państwa poradzić ws agencji reklamowych. Założyłam firmę, na razie działalność jednoosobową i wiadomo, firm jest teraz jak ryb w morzu. Zastanawiam się jak dotrzeć do potencjalnych klientów, czy naprawdę potrzebna jest agencja reklamowa? Czy logo i strona internetowa są takie obowiązkowe nawet jeśli jestem fryzjerką? Czy nie można po prostu zwykłej wizytówki w jakiejś drukarni zrobić i tyle? Ktoś korzystał z usług takiej agencji? W jakim zakresie? Jak Was namówili? Czym przekonali? Jakie efekty? No i działalności jakie Państwo macie, że skorzystaliście? Bardzo proszę o poważne wypowiedzi, jestem w rozsypce. Wiadomo, założenie działalności to sto milionów spraw na głowie i mnóstwo kosztów, a obsługa agencji kosztuje...

Gość gość
Dla fryzjerki najlepszą reklamą są zadowolone klientki, a efekty pracy każdy widzi :) mój mąż korzystał z usług agencji reklamowej, kiedy zakładał warsztat samochodowy i reklama wyszła mu na dobre bo klienci w ogóle nie wiedzieliby, że w powiększonym garażu jest warsztat. A fryzjerka to co innego, skuteczniejsza będzie tzw poczta pantoflowa.