Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Comrade92

Po śmierci Przybylskiej będą mieć używanie w kostnicy

Polecane posty

Gość Comrade92

w*****ają jej truchło. Hartman się już zatroszczy o legalizacje nekrofilii.

Gość gość
No nie wiem... ona obecnie nie wygląda tak ładnie jak przed chorobą. Umarła skrajnie wychudzona.

Gość gość
Bo robale ją zjadły

Gość gość
Zamknijcie te sparszywiałe pyski! Hieny obrzydliwe!

Gość gość
Nie dziwota ze tak się źle dzieje na świecie kiedy w społeczeństwie brak uczuć i współczucia dla dzieci,dla tych których opuściła. Brak słów!!!!

Gość gość
gdy czytam takie wypowiedzi zastanawiam się kto was rodził i wychowywał gdy czyta się takie zdania człowiek zastanawia się czy warto mieć dzieci

Gość gość
Co za k***s to pisał

Gość gość
matko ! żadnej reakcji ze strony tego podłego forum !?przeciez to skandal ! to świnia pisał

Gość gość
ta wstawka z Hartmanem jest nieoceniona :D świetny temat :)

Gość gość
takie wypowiedzi powinny być karane prawnie, to niedopuszczalne, żądam reakcji ze strony kafeterii!!! to smutne, że tacy ludzie istnieją wśród nas, nigdy nie chciałabym mieć nic wspólnego z tym czymś co założyło ten temat!!! jak tego śmiecia matka nie nauczyła szacunku dla zmarłej osoby to może policja powinna!!!

Gość gość
o ile mi wiadomo "śmierć" policji nie jest obca :)

Gość gość
może policja ,faktycznie,zgłosiłam ,dziwie sie ze tu nie ma żadnej reakcji ze strony opiekunow forum? Reaguja jak są im nieprzychylne tematy,to od razu usuwaja skuerwiel a tu ..znieczulica!

Gość gość
Dajcie już spokój,bo sracie się z ta przybylską co 5 min

Gość gość
A może opiekunowie forum też są na takim poziomie skoro pozwalają na takie wpisy... Kafeteria to jednak dno do potęgi...

Gość gość
17:19 / dlaczego obrażasz ludzi z którymi piszesz, wymieniasz poglądy, którzy pomagają ci zrozumieć otaczającą ciebie rzeczywistość, którzy godzą się lub nie z poglądami innych, z którymi masz kontakt! :) a zaciekle bronisz osoby której tak w ogóle nie znasz, zamieniłaś z nią choć słówko? :) jesteś konformistycznym hipokrytą

Gość gość
A dla ciebie sam tytuł to normalna rzecz? I osoba która to pisze też?

Gość gość
Śmierć Przybylskiej jest dla mnie obojętna,ale nie rozumiem dlaczego takie tematy,wpisy nie są usuwane?

Gość gość
nie jest "normalny" w zgodzie z przyjętymi normami :D ale mogę przejść obok tego obojętnie albo przeczytać i olać. Każdy czasem psioczy choć nie zawsze wierzy w to co mówi/pisze :)

Gość gość
Takie tematy jak ten - zakładają ludzie chorzy, i należy im współczuć...

Gość gość
Psioczyć a drwić to nie to samo

Gość gość
nawet jak drwi to ma do tego prawa, nikogo w tym topie nie obraża, ani pani Anny i jej rodziny (bo lansowała się na sex bombę, jak w Playboy) ani pana Hartmana, którego poglądy wyrażane publicznie cechuje niczym nieskrępowany liberalizm :D możesz się z tym zgadzać lub nie, to też twoje prawo :)

Gość gość
18:32 walnij sie porzadnie w leb. zalozyciel tematu przypuszcza ze w najblizszym czasie dokone zostanie przestepstwo. skad ma takie wiadomosci? to nie tylko dno czlowieka to napisalo male cwiczenie autorze - wyobraz sobie najkochansza sobie osobe i teraz... ta Ukochana ginie w okropnych cierpieniach na twoich oczach ktos smieje sie z jej ciala kiedy ty placzesz i odchodzisz od zmyslow w swoim domu ktos bezczesci jej zwloki przez probe zgwalcenia jej zwlok wyobrazaj sobie to do skutku powodzenia

Gość gość
aha. i wyobraz sobie, ze 100 osob w tym momencie zyczy twojej ukochanej , najukochanszej milosci, smierci i pragnie zbeszczeszczenia jej zwlok. powinno poskutkowac. niby tylko ateistow i racjonalistow, ale wszyscy jak jeden maz TRUCHLEJA kiedy maja swiadomosc ze ktos im zlorzeczy i dopiero potem tlumacz sobie do czego masz prawo, bo dokladnie to samo zbierzesz co posiejesz. gwarantowane. a zlo zaczyna sie od parszywej mysli zrodzonej w umysle, niewazne gdzie napisane czy powiedziane.

Gość gość
niby tyle* ateistow i racjonalistow, ale wszyscy jak jeden maz TRUCHLEJA kiedy maja swiadomosc ze ktos im zlorzeczy

Gość gość
byłbym zły, fakt :D nawet bardzo :) ale to tu to tylko kwestia "dobrego smaku" i nie świadczy o niczym. Oczywiście można usuwać topy tego typu, tylko po co? Zaraz pojawi się nowy dobrze przemyślany i oczerniający niejedną osobę publiczną, a te wiadomo są niejako "z urzędu" skazane na krytykę :) nie wszystkim ludziom podoba się to co kreują "sobą" i też mają do tego prawo :D Kwestia smaku.

Gość gość
myslisz pojecia, krytyka to nie to samo co oczernianie lub bluznienie to ze pojawi sie inne zlo za chwile to usprawiedliwia zaniechanie walki z nim? ok, rozkladajmy rece gdy bija nam dzieci, nie lapmy przestepcow bo pojawia sie kolejni itd obojetnosc wobec zla to juz powazna postawa zdegenerowanej moralnosci wyrazenie "w*****ać truchło" konkretnego zmarlego czlowieka, i nasmiewanie sie z tego, to nie kwestia dobrego smaku jesli pobija ci ukochana to tez moze ktos przyjsc i stwierdzic ze to nic wielkiego dalsze tlumaczenie nie ma sensu, jak tego nie widzisz to zacznij leczenie co ma to ze wystepowala w playboyu? ???? kiepsko sie tlumaczysz. to wg ciebie na bezdomnego mozna napluc bo smierdzi, prostytutke zg****ic i pobic, a dziecko wykorzystac bo samo pokazalo pupe??? o przybylskiej smiac sie ze zostanie zgwalcona w prosektorium bo wystepowala w playboyu??? LECZ SIE

Gość gość
to twoja interpretacja :) ja uważam inaczej, przyczyna <-> skutek 🖐️

Gość gość
moja "interpretacja" na takich cynikow to dziala tak, ze jeszcze mocniej wbijaja sie w ten, za przeproszeniem, gnoj, w ktorym tkwia, ja to wiem :) ale zycie cie dobrze nauczy a zwlaszcza jego koniec, gdzie wyladujesz jadac na takim cynicznym poslizgu. pzd r

Gość gość
skąd wiesz z kim piszesz, może też mam raka trzustki i nikt z mną nie będzie wzdychał bo nie mam ślicznej twarzy, bogatych znajomych... i kretynów napędzających dla mnie marketing? a też człowiek jestem :)

Gość gość
dajcie spokój P.Przybylskiej!!!\