Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odrosty

Polecane posty

Gość gość

Co byście pomyśleli o pani która ma mega duże odrosty? Da się w ogóle tak funkcjonować? Pytam bo prawdopodobnie będę musiała kilka miesięcy tak chodzić. Jest sens się malować przy takiej fryzurze?

Gość gość
I jeszcze jedno, taki duży odrost czyni osobę brzydką? Włosy bardzo jasne, odrost bardzo ciemny

Gość gość
zależy co kto lubi ja nie znoszę odrostów, nawet minimalnych, centymetrowych, mam wrażenie że moje włosy wyglądają na brudne lub tłuste też mam włosy ciemne z natury, rozjaśniane na jasny blond jeśli z jakiegoś powodu nie chcesz farbować włosów zrób je płukanką by wyrównać kolor do naturalnych, odrosty będą mniej widoczne lub nie będzie ich widać wcale zgaduję że jesteś w ciąży i nie chcesz farbować włosów

Gość gość
Nie jestem w ciąży, ale tak się porobiło że będę musiała chodzić w odrostach, mi centymetrowe nie przeszkadzają, naturalnych nienawidzę. Po prostu nie będę miała kiedy ich zrobić :( A do dobrego fryzjera są zapisy na 3 miechy do przodu, mój termin szlak trafił i w sumie boję się iść do kogoś innego.

Gość gość
albo nie zwróciłabym uwagi albo pomyślałabym, że jest jakiś powód.