Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

doradzcie ktora firana ladniejsz

Polecane posty

Gość gość
druga ładniejsza

Gość gość
obie okropne :O wieś tańczy i śpiewa :O

Gość gość
O rany boskie. Zawsze się zastanawiałam kto to kupuje

Gość gość
dla mnie obie straszne, przedobrzone i kiczowate. Ale co kto lubi, wolnośc jest.

Gość gość
Obie są okropne.

Gość gość
Chociaż ta zielona to chyba szczyt paskudztwa. Więc z dwojga paskudnego ta druga mniej paskudna

Jeśli już miałabym wybierać to zdecydowanie nr 2. To też zalezy ile Ty masz lat... ja mam 25lat więc idę bardziej w nowocześniejszy wzór. Osobiście mi żadna nie pasuje ale pytasz o rade prawda? :) Jesli tobie się podoba i się wahasz... to doradzam nr 2. Poza tym... jedynke chyba gorzej bedzie ci się prasować i te kwiatki są takie z cyklu kiczu. Tamta jest zdecydowanie bardziej delikatniejsza.

Gość gość
czemu tak piszecie ze sa brzydkie?to pokazcie jakie wam sie podobaja

Gość gość
rety straszne są te firanki :/ wachlarze mi się podobają ale po diabła do nich jakieś cuda zazdroski i te kolorowe lamówki ble.. za dużo tego, i jeszcze te kokardki ozdóbki a fuj.. ja w domu prawie firan nie mam, bo lubię mieć widno i przestrzeń, ale mam np firanową roletę rzymską w sypialni, tyle że z gładkiego materiału... u dzieci w pokoju mam powieszony kawałek białego woalu gładkiego na jakieś 40cm od sufitu i to tylko dlatego ze jest za duże słońce w tym pokoju i firana nieco blokuje nasłonecznienie... po co komuś takie cuda na oknach ajk wysłałaś ?

Gość gość
widzialam lepsze, te sa okropne :/

Gość gość
jak morzna miec rolete rzymska w sypialni?okropne!!!

Gość gość
dajcie zdjecie ladnej firanki , no prosze pokazcie wasze gusta!

Gość gość
można mieć tak samo roletę rzymską w sypialni jak i wieśniackie kokardki w kuchni :) każdy sobie wiesza co chce i z tego powodu nie powinien pytać na forum bo każdy woli coś innego :P

Gość gość
ta ostatnia bardzo ładna, te dwie na pocz ątku paskudne

Gość gość
no ta wyzej to juz wogole szmata masakra

Gość gość
Obie okropne, straszna wieś :-o

Gość gość
Pewnie że kwestia gustu, ale skoro autorka pyta właśnie o nasze gusty- co się komu podoba, to każdy szczerze pisze...

Gość gość
jestescie okropne wiesniary takie firany jak autorka pokazuje to nowa moda a wy macie pewnie w chalupie firany z przed wojny

Gość gość
ludzie mi się to kojarzy z firankami w prlowskiej jadłodajni, w życiu bym sobie czegoś takiego nie zapodała... jeszcze brakuje półokrągłej loży z bordowego skaju, bordowego plastikowego bieżnika i plastikowego kwiatka.

Gość gość
to w dzisiaj jeszcze ktoś wiesza firany,porazka

Gość gość
Boże, jak czytam to wszystko to krew we mnie buzuje. Autorka tylko pytała która jest ładniejsza - czyli jej się obie podobaja i nie może się zdecydować. Jak ktoś ma chęć doradzić to niech doradzi a nie kogoś obraża że niema gustu, że takich firan się juz nie wiesza... a ja widziałam i ładniejsze, i brzydsze... pomogłam autorce i podzieliłam się z nią swoim zdaniem - tzn druga jest zdecydowanie ładniejsza wg mnie. Nie każdego też stać na firany za 200zł. Te nie są złe znowu nie przesadzajcie. A tak wogóle firany się jeszcze w tych czasach wiesza... :) Są inne, bardziej modne niż te sprzed kilku laty i każdy robi jak chce - ja mam firany bo mam w domu nie do końca równe ściany i niewiele z tym mogę zrobić bo aby to wyrównac jak nalezy musiałabym przynajmniej po kilkanaście cm odjać sobie z długosci każdej ściany a pokoje i tak są nie za wielkie, pomieszczenia są niskie bo maja ok 2,5m - to niewiele i naprawde modna, fajnie dobrana firana czy zasłona mozna wszystko optycznie ulepszyć. Jeśli ktoś ma nowe mieszkanko - brak rur przy ścianach d np centralnego ogrzewania w domku prywatnym to śmiało moze nie mieć firan czy zasłon i moze to ładnie wyglądac jak ktos lubi taki styl. Ja nie bedę pokazywać co mi się podoba - bo każdy ma inny gust i jeśli ja powiem że coś jest ładne - to nie dla wszystkich. Ważne aby mnie sie podobało i tym trzeba sie sugerowac.

Gość gość
gość lajk za komentarz

Gość gość
Trudno powiedzieć, za dużo tego i za błyszczące.

Gość serdela22
Dziewczyny ja podobijam temat bo również jestem zainteresowana kupnem firanki do kuchni. Mam obecnie na oku tą firankę: http://firanex.net/firanka-z-zazdrostkami-biala-szer.-250-cm-wys.-100-cm-n183 Dodam,ze nie mam dużo pieniędzy bo remont jednak pochłonął swoje i nie dam więcej niż 100 zł.Jednocześnie szukam czegoś tradycyjnego bo właśnie w tym stylu jest kuchnia. Z firanki nie zrezygnuję ponieważ mieszkam na parterze i wszystko widać ;) A same rolety średnio mi sie podobają.Co o niej sądzicie?