Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wszystko mi sie wali

Polecane posty

Gość gość

Jestem z chlopakiem od prawie roku. Mialam spore problemy rodzinne jeszcze zanim sie poznalismy, przemoc fizyczna i przede wszystkim psychiczna. Bylam z nim szczera od poczatku co do tego. Bylo bardzo ciezka. Zwlaszcza dlatego, ze poprzednia osoba na ktorej mi zalezalo zostawila mnie wlasnie z tego powodu. Ciezko bylo sie otworzyc, balam sie odrzucenia, ale zrozumial. Chcial mi pomoc, ale nie bardzo mial jak i nie za bardzo wiedzial co robic. Fakt, ze strasznie sie zakochalam pomogl mi zacisnac zeby w domu. Pewnego dnia postanowilam przestac milczec i zlozylam skarge po tym jak moja droga przyjaciolka zapewnila mnie, ze mi pomoze co do kwestii mieszkania. Mieszkalysmy zatem razem. Problemy zaczely sie w momencie gdy moj zwiazek zaczal nie byc juz tylko moj i mojego chlopaka, ale tez jej. On zaczal sie meczyc i stwierdzil, ze tak dalej nie chce. W miedzy czasie relacje miedzy mna, a nia bardzo sie pogorszyly. Zaczela mnie zle traktowac co bylo nie do wytrzymania biorac pod uwage, ze musialam to znosic w domu rodzinnym. Zaczely sie placze po kryjomu, udawanie. On to zauwazyl, nie wytrzymal i sie z nia poklocil. Ona wymagala ode mnie zebym go zostawila. Przeszkadzalo jej, ze zaczelismy spedzac ze soba duzo czasu bez niej. Obecnie mieszkam od 4 miesiecy z moim chopakiem. Problemy co do kwestii rodzinnej wypalaja mnie od srodka. Kocham go, ale obawiam sie, ze sciagne go na dno i zniszcze to co nas laczy. Ostanio malo nam sie uklada w kwestiach lozkowych. Fatyka jest dla mnie osiagniecie orgazmu w dosc przyzwoitym tempie, zalewam sie lzami po seksie tak jakby ktos mi cos zlego zrobil. Rozmawialam z nim o tym. Wytlumaczylam mu, ze to nie jest jego wina. Mam nadzieje, ze zrozumial aczkolwiek wiem, ze nawet jesli to tylko do pewnego stopnia. No coz drodzy panstwo ch*jowa sprawa i tyle.

Gość gość
Brzmisz jak nastolatka (a może nią jesteś. Nie wiem). Pozwoliłaś przyjaciółce dyktować warunki to się "odwdzięczyła". Rodzina? Co Cię obchodzi skoro mieszkasz z chłopakiem. Przestań się mazgać i weź się w garść bo wygląda na to że sama nie chcesz albo nie potrafisz podejmować decyzji i liczysz na innych aby Cię wybawili z nieprzyjemnych sytuacji. Mieszkasz z chłopakiem, kochacie się, to na tym się skup. Na dłuższą metę nikt z beksą nie wytrzyma . Dorośnij trochę.