Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanka26

Jestem w ciąży z żonatym mężczyzną

Polecane posty

Gość kochanka26

Podejrzewam, że mnie zaraz tutaj skrytykujecie, ale cóż... sama wiem, ze źle zrobiłam. Mam 26 lat, poznałam go na delegacji, był taki szarmancki, z klasą, zrobił na mnie wrażenie. Nie wiedziałam,że ma żonę. Dałam mu numer telefonu, jakiś czas później zaprosił mnie na kolację, potem znowu i znowu. Na trzeciej randce powiedział mi, że ma żonę i chce być uczciwy w stosunku do mnie. Powinnam się wycofać, ale było za późno, do łóżka z nim poszłam świadoma tego, że ma dwójkę dzieci i żonę. Nasz romans trwa rok czasu i niedawno dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Teraz jakby mnie otrzeźwiło, że przyczyniam się do rozpadu rodziny. Mam wyrzuty sumienia, ale za późno na to. Nie wiem co robić. Z nim mam zamiar zerwać, ale co dalej?

Gość gość
Czy wie o dziecku ? Czy zamierza ci finansowo pomagać ?

Gość gość
dałaś du/py bez zabezpieczenie, to teraz masz

Gość gość
Niech płaci alimenty. To chyba oczywiste. A on Cię kocha? Kto wie, może będzie chciał być z Tobą? Chociaż wątpię.

Gość kochanka26
nie wie, bo jeszcze nie miałam okazji mu powiedzieć. Ja nie chcę by on zostawiał rodzinę, dopiero dotarło do mnie jak bardzo mogę skrzywdzić niewinne osoby. Nie wiem czy urodzić dziecko, z jednej strony pieniądze nie są problemem, ale z drugiej nie chciałabym być samotną matką.

Gość gość
ja bym nie rodziła

Gość gość
Szmata jesteś i tyle

Gość gość
Nie moge pojac jak w XXI wieku dorosłe kobiety maja wpadki... pieniądze nie sa problemem a wykupienie tabletek bylo?

Gość kochanka26
a kto powiedział, ze nie brałam tabletek? brałam, ale raz się zatrułam i myślałam,że wymioty nastapiły już po wchłonięciu się tabletki do organizmu. Najwidoczniej się myliłam...

jesteś dorosłą kobietą i powinnaś urodzić to dziecko nie ważne jak on zareaguje na ta wiadomość.

Gość gość
I co zrobisz ? Urodzi sz , ? Co powiesz rodzinie ? Kto jest ojcem ?

nie lubię takich ściem ... Brałaś tabsy i myślałaś, ze tabletka sie wchłonęła zanim zwymiotowałaś? To nie mogłaś użyć prezerwatywy?? I teraz strugasz taką dobrą co rodziny nie chce rozwałać- przecież juz ją rozwaliłaś. Bez sensu.

Gość gość
Z tymi tabletkami to jest naprawdę różnie wiec dziewczynie mogło się przytrafić ..... Nic nie daje 100% gwarancji

Gość gość
Jeśli zdecydujesz się urodzić to musisz mu o tym powiedzieć. To nie może byc tak, że Ty ponosisz konsekwencje a on chowa się pod spódnicą żonki. Tak, dobrze robisz, że z nim chcesz zerwać, ale to go nie zwalnia z odpowiedzialności. Skrzywdził to on swoja rodzine a nie że Ty jestes wszystkiemu winna i temat niby ma być zamkniety. Osobiście nie uważam, że dziecko ojca musi miec - teoria wyssana z palca. Ale płacić i odwiedzać musi, bo sama dziecka nie zrobiłaś. Jego zoną się nie przejmuj, bo jesli jest mądra to puści dziada z torbami a jak jest głupia i naiwna to bedzie obwiniać za wszytsko Ciebie - nie masz na to wpływu.

niby nic nie daje 100%gwarancji ale..sama napisała, ze wymiotowała- na pudełku jest napisane, ze w takim przypadku powinno sie dodatkowo zabezpieczyć. To wie każda która bierze tabsy i dziecka mieć nie chce. Zresztą nieważne, ja po prostu w takie "przypadkowe" ciaze nie wierzę. A w temacie: powinna poinformowac ojce tego dziecka, w razie jego niecheci do bycia tatusiem wnieść o alimenty.

Gość gość
aż mnie ciary przechodzą. dla mnie kobieta, które idzie do łóżka z żonatym facetem, jest... przepraszam, nie chcę jakoś nieżyczliwie oceniać, ale choć bardzo bym chciała nie jestem w stanie szanować takiej kobiety. mimo wszystko życzę Ci wszystkiego najlepszego i mam nadzieję, że w przyszłości nie popełnisz takiego błędu. wychowaj dziecko godnie. do łóżka z kimkolwiek powinno się iść tylko wtedy, kiedy jest się na tyle dojrzałym, by urodzić i wychować ewentualne dziecko, które może się pojawić.

Gość gość
Nieważne Co, szmata to szmata

Gość kochanka26
dziewczyny wszystko sie wyjasnilo. Wczoraj on był u mnie, powiedziałam o ciąży, ucieszył się:) Dziś ma się wyprowadzić od żony, powiedział, że mnie kocha i chce ze mną spędzić reszte życia:) Nie wiem co ja glupia wczoraj sobie myslalam i jeszcze mi aborcja po glowie chodzila:O

Gość gość
Pewnie masz na imię Anka

Gość gość
Głupia facet, dupczyl ciebie i zaraz znajdzie następna Boże skąd tacy chuje

Gość gość
To jako jedna z niewielu masz szczęście bo raczej się to kończy bycie samotną matką. Na cudzym nieszczęściu szczęścia nie zbudujesz. Żona i dzieci tego s*******a będą miały spieprzone życie a Ciebie tez kiedyś zdradzi i konie w tą k***wską d**e.

Gość gość
Autork o - Będę śledzić ten temat i mocno trzymać kciuki . A w którym jesteś tc ? Czy jego żona i twoi rodzice juz wiedzą ? Wiesz ze będziesz dużo cierpieć ... ona dzieci . One nie znikną tak z dnia na dzień ... zawsze będzie do nich wracał .. one będą zawsze w jego życiu . Możesz walczyć z jego żona ale nie z niewinnym i dziećmi . nie życzę Ci źle ale rozumiesz to ze tym dzieciom zabierasz ojca ?

Gość gość
a myslisz, ze ja to obchodzi? Ona jest przeciez najwazniejsza, wrecz pewnie czuje sie lepsza, ze przyczynila sie do cierpienia innych

Gość kochanka26
wczoraj długo z nim rozmawiałam i zrozumiałam, że powinnam teraz myslęc o nas i o swoim dziecku. Przykro mi, że oni się rozstaną, ale ojca nikomu nie zabieram, on bedzie na pewno ciągle miał z nimi kontakt

Gość kochanka26
wyprowadzi się dzisiaj, wziął wolne w pracy i już jej powiedział. Pakuje się teraz

Gość gość
gdyby Cię kochał i chciał z Tobą być to zrobiłby wszystko po kolei. Rozwiódłby się z żoną a dopiero potem poszedłby z Tobą do łóżka. Nie wróżę Wam szczęścia, wybacz. I raczej radzę Ci, żebyś na niego nie liczyła. Nastaw się na samotne rodzicielstwo (mnóstwo kobiet daje radę, to nie koniec świata) z jego ojcostwem z doskoku. Bo komuś takiemu, komu zdradza przychodzi tak łatwo, nie można ufać.

Gość gość
mój Boże. biedne dzieci, świat im się wali tak z nagle, bez żadnego ostrzeżenia...

Gość gość
Było się nie walić z żonatym mężczyzną.

Gość gość
nie dość, że szmata to jeszcze głupia, naiwna idiotka