Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanka26

Jestem w ciąży z żonatym mężczyzną

Polecane posty

Gość gość
gość dziś gdyby Cię kochał i chciał z Tobą być to zrobiłby wszystko po kolei. Rozwiódłby się z żoną a dopiero potem poszedłby z Tobą do łóżka. Nie wróżę Wam szczęścia, wybacz. I raczej radzę Ci, żebyś na niego nie liczyła. Nastaw się na samotne rodzicielstwo (mnóstwo kobiet daje radę, to nie koniec świata) z jego ojcostwem z doskoku. Bo komuś takiemu, komu zdradza przychodzi tak łatwo, nie można ufać. x popieram

Gość gość
Smiesza mnie komentarze typu rozwslilas rodzine, nie mozna byc szczesliwym Customer kosteten itp. Jesli sie kochaja to w czym problem? Ona tez Chce byc szczesliwa, a w ich malzenstwie widocznie nie bylo dobrze, skoro znalazl sobie inna i co teraz do konca zycia na z nia siedziec Bo rodzina? To jest jeszcze gorsze jak by ona byla , Bo beda awantury i krzyki i dzieci maja sie w Tym wychowywac? Sama jestem g takiej rodziny i juz wolalabym zeby sie rodzicow rozwslilas niz tylu Jak pies z kotem. Gdzie wy maxie rozum kobiety sie pytam???!!!!!!!!!!!

Gość kochanka26
zazdrościcie mi, bo założę rodzinę z dojrzałym, doświadczonym i ustawionym mężczyzną.

Gość gość
Poczekaj aż będziesz miała dwoje dzieci, jak jego żona i kopnie Cie bo na to zasłużyłaś ,zło wraca pamiętaj o tym.

Gość gość
w ich malzenstwie widocznie nie bylo dobrze, skoro znalazl sobie inna i co teraz do konca zycia na z nia siedziec Bo rodzina x jeśli w ich rodzinie nie było dobrze, to on powinien był zakończyć zwiazek z żoną już dawno. skoro tego nie zrobił tzn, że albo to miał być jednorazowy skok w bok, ale ta cała kochanka zawróciła mu w głowie (i tak, rozwaliła tą rodzinę) albo już ma taki charakter, że zawsze będzie zdradzał (wtedy albo żony nie zostawi albo zostawi, ale autorkę czeka pewnie ten sam los)

Gość hajaka
Powinnaś urodzić. A może on tak naprawdę Ciebie kocha i będzie z Tobą. A jego żona jakoś to zrozumie, a dziećmi sie nie przejmuj, jak się dobrze wytłumaczy to zrozumieją. :P

Gość gość
oczywiscie, że powinna urodzić. pewnie nawet będzie dobrą matką. ale takiego ch... powinna w dupkę kopnąć a nie się z nim wiązać. zmądrzej, autorko!!!!!

Gość gość
zona moze jakos to zrozumie???? A Ty bys zrozumiala?

Gość gość
wy debile! nie widzicie ze to prowokacja- komus sie strasznie nudzilo i zalozyl taki debilny temat zeby rozpetac wojne :D ja nie raz zakladalam podobne, debilne tematy aby pow*****ac ludzi np podajac sie za swoja szwagierke i jadac na sama siebie(jestem kontrowersyjna osobowoscia i chcialam zobaczyc jak ludzie zareaguja jak niby ktos z rodziny bedzie na mnie jechac i narzekac) albo podajac sie za 16latke w ciazy z zonatym sponsorem zbierajaca na aborcje :D mialam ubaw po pachy widzac wk***** stosy wpisow :D tak samo jak autor tematu

Gość gość
moze i dobrze gadasz:D

Gość gość
ale to tez madra nie jestes:D

Gość kochanka26
16.06 - masz mnie

Gość gość
sumienie to głos Jezusa słowa Jezusa do Faustyny kowalskiej Powiedz grzesznikom, że zawsze czekam na nich, wsłuchuję się w tętno ich serca, kiedy uderzy dla mnie. Napisz, że przemawiam do nich przez wyrzuty sumienia, przez niepowodzenie i cierpienia, przez burze i pioruny, przemawiam przez głos Kościoła, a jeżeli udaremnią wszystkie łaski moje, poczynam się gniewać na nich, zostawiając ich samym sobie i daję im, czego pragną.

Gość gość
ja myślę, że to nie prowo, że pierwszy post był szczery i prawdziwy, ale potem ktoś się zaczął podszywac pod autorkę

Gość gość
takie zmyślanie, prowokacja... ludzie macie chorą psychikę do psychiatry a nie na kafe... nie macie co robić debilki???!!! śmiecicie tylko! zajmijcie się czym poważnym np własnym zyciem. śmieszne jesteście.

Gość gość
Aurork o - nie zazdrości my ci tego wszystkiego jak to ujęła s .. Ten facet nie jest dojrzałym mężczyzna ... bo jak dojrzałym ? Czy dojrzałe facet spotyka się za plecami żony z kochanka ?? Nie nazwałbym takiego faceta dojrzałym ... bała bym się też ze mnie zdradzi tez za jakiś czas ... tj zdradzał żonę . byłabym się ze jestem kochanka jedna wielu ... tego tez nie wiesz ... :-( A co na to twoi rodzice ?? Czy jego żona pozwolila mu ot tak odejsc .... i nie pytała się o ciebie ?????

Gość kochanka26
miałyście rację. żona nie pozwoliła mu odejść ot tak. zadzwonił, że musi przesunąć przeprowadzkę

Gość gość
To ten facet rozwalił sobie rodzinę, a nie ona. Przecież ta kobieta na siłę go do łóżka nie zaciągneła. Bronicie facetów i potem nie ma co się dziwić, że jest przyzwolenie na zdrady wśród facetów. Pretensje to do mężów, którzy Wam ślubowali wierność i miłość, a nie do kochanek.

Gość kochanka26
ktoś używa mojego nicka. Już jesteśmy razem:) On właśnie gotuje obiad a ja jestem przeszczęśliwa:) Jest mi jednak bardzo przykro z powodu żony, podobno nie przyjęła tego za dobrze:(

Gość gość
Teraz będziesz czekać aż żona mu pozwoli odejść do ciebie ?? Nigdy tak się nie stanie . Jeśli mają wspólny dom auto dzieci psa ... zawsze będzie ci wciska l ze jeszcze tego nie załatwił a to tamtego..... a jeśli zona nie pracuje to na pewno go nie puści Może chodzi tu też o pieniądze ... pisałaś ze mąż ... jej ... w delegacje jeździ wiec tez .... ładnie zarobi . oj dziewczyno dziewczyno szkoda mi ciebie .

Gość gość
Po co się poszy w a cie ?

Gość kochanka26
Nie wiem dlaczego ktos podpisywał się jako ja niby. Ja dziś się źle czułam, młdości mam straszne, zawroty głowy, więc leżę w domku. Mój mężczyzna jest właśnie w pracy, ogólnie cieszę się, ale niepokoi mnie to co on powiedział o żonie. Ona wydzwania do niego i mówi mu sie opamiętał i wrócił. Czyli ona chce go z powrotem? Szaleństwo jakieś

Gość gość
Może zona boi się stracić to co zyskali przez wszystkie lata ... A w którym jesteś tc ??? Co na to twoi rodzice ?

Gość gość
Autork o - co u Ciebie ?