Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego urodziłam się dziewczyną?

Polecane posty

Gość gość

dlaczego? faceci mają lepiej 1. nie mają miesiączki a przez to bólu 2. mogą sikać w plenerze a my co ukrywamy się za krzakiem i jeszcze sobie gacie odoimy w dodatku mają lepiej z toaletami publicznymi 3. taki facet wystarczy że znajdzie żonę ta mu będzie gotować sprzątać prać życie jest niesprawiedliwe :(

Gość prawictwo pospolite 125
a to górnicy niby mają łatwiej od pań pracujących w biedronce na kasie ?

Gość gość
"a to górnicy niby mają łatwiej od pań pracujących w biedronce na kasie ? " x szczerze powiedziawszy tak bo facet jest przystosowany do pracy fizycznej kobieta zaś do umysłowej

Gość gość
ale za to: 1. możemy płakać , pokazywac emocje, zachowywać się jak infantylne dziewczynki i jest nam to wybaczane 2. gdy nie mamy prawka albo pracy, to jest to o wiele lepiej traktowane niż w przypadku faceta 3. gdy jesteśmy brzydkie, możemy się malować, farbować włosy, robić właściwie wszystko ze swoim wyglądem, a gdy facet jest brzydki to nie może zrobić nic 4. gdy bedzie wojna, nikt nam nie będzie kazał walczyć 5. w przypadku jakiejś katastrofy, tragedii, ratowane są kobiety i dzieci, a nie mężczyźni

Gość gość
to zostań górnikiem kobieto

Gość gość
brzydka kobieta jest traktowana o wiele gorzej niz brzydki facet .. Facet powinien byc troche ładniejsze od diabla .. Brzydka kobieta jest przegrana

Gość gość
No bardzo niesprawiedliwe. Jeszcze dzieciaków nie muszą rodzić, a to jest dopiero ból.

Gość gość
"ale za to: 1. możemy płakać , pokazywac emocje, zachowywać się jak infantylne dziewczynki i jest nam to wybaczane 2. gdy nie mamy prawka albo pracy, to jest to o wiele lepiej traktowane niż w przypadku faceta 3. gdy jesteśmy brzydkie, możemy się malować, farbować włosy, robić właściwie wszystko ze swoim wyglądem, a gdy facet jest brzydki to nie może zrobić nic 4. gdy bedzie wojna, nikt nam nie będzie kazał walczyć 5. w przypadku jakiejś katastrofy, tragedii, ratowane są kobiety i dzieci, a nie mężczyźni " x x x 1. faceci też płaczą to jest normalna reakcja emocjonalna lub na jakiś czynnik typu cebula 2. niby jak lepiej kobieta jak i mężczyzna w takiej sytuacji korzystają z komunikacji miejskiej 3.są też kosmetyki dla panów 4.kobiety w czasie wojny są zazwyczaj gwałcone 5.kobiety są pierw ratowane bo są słabsze i mają mniejsze szanse na przeżycie niż mężczyźni

Gość gość
a ja jestem dziewczyna i tez mam fajnie bo : - mam bezbolesny okres 2-3 dniowy - tez mozemy sikac w plenerze, bo przeciez czy penis czy cipka to i tak opinia publiczna jest nieprzychylna, wiec nie ma tu roznicy - kobiety tez moga sobie znalesc faceta kucharza, i w sumie to tak na prawde wiekszosc w zawodzie kucharza pracuje wlasnie facetow a nie kobiet :D

Gość gość
Ja uwielbiam być kobietą. Mam mnóstwo przywilejów. Np w urzędzie wystarczy że ładnie się uśmiechnę do urzędnika, troche poflirtuję i już mam załatwioną sprawę. Jestem przepuszczana w drzwiach, w autobusie ustępują mi miejsca - tylko dlatego że jestem kobietą. Uwielbiam te wszystkie babskie rzeczy - ciuchy, buty, perfumy, kosmetyki, biżuterię. To smutne że faceci nie znają tego uczucia gdy mogą się stroić i upiększać. Do tego kobieta ma świetną przewagę - cycki. Wystarczy założyć głębszy dekolt i już faceci Cię uwielbiają. Kobiecie o wiele łątwiej być seksowną niż facetowi. Mogę zaczepiać psy i koty na ulicach i nikt dziwnie nie patrzy. Gdy jestem wredna lub płaczliwa, mówię że mam PMS i wszystko jest mi wybaczane. Mogę być niezdecydowana, mogę sobie z czymś nie radzić i to jest ok, a nawet słodkie, bo faceci lubią pomagać.

Gość gość
" mam bezbolesny okres 2-3 dniowy " jesteś pewien co do twojej płci :D