Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trochę się martwię ponieważ zarysowałam poważnie auto mojego chłopaka

Polecane posty

Jak myślicie, w jaki sposób zginęła? Czy moja wersja wydarzeń wydaje się być najprawdopodobniejsza?

Gość gość
Dziewczyny oczywiście ktoś się podszył. Mój chłopak trochę się wkurzył jak mu powiedziałam. Przybrałam taktykę - powiem to najlżej jak potrafię i nie bedę dramatyzować żeby on też zachował spokój. Widziałam, że mu się zmienił trochę wyraz twarzy ale powiedział - idę zobaczyć co tam narozrabiałaś. Nie był zadowolony to fakt ale uroniłam trochę łez i wyszło na to, że powiedział, że mam się nie przejmować że to TYLKO auto. OŁ JE!!!!

gość Zbyt piękne, żeby było prawdziwe. Nie ciesz się. Obmyśla taktykę. Zastanawia się, co zrobić z Twoim ciałem, albowiem nie sztuka zabić. Sztuką jest zatarcie wszelkich dowodów zbrodni.

Gość gość
Wikernes, chyba nie mam jednak pod wspólnym dachem mordercy. Ale zadowolony nie jest na pewno;/

gość Wiele denatek nie miało pod wspólnym dachem mordercy. On tylko czeka na odpowiedni moment. Czeka, aż zamkniesz oczy i pogrążysz się we śnie. Wiecznym śnie. Jednakże, gratuluję optymizmu.

Gość gość
haha, da ci lanie kochana

Gość gość
az dzwine, ze misio 1 sie nie wypowedizal

Gość gość Marinero
oj tam oj tam, powiesz mu żeby sobie kupił nowe! A jak się będzie stawiał, to powiedz, że dzwonisz po Marinero! Znajdź zgubę: http://duetprotag.pl/

Gość gość
Warto poszukać na stronie http://4cr.pl/ dobrej jakości artykułów lakierniczych, które powinny pomóc w dobrym zatuszowaniu tej usterki