Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reca

ciąża bez wytrysku?

Polecane posty

Gość reca

wczoraj piescilam sie z moim chlopakiem i on wlozyl kilka razy na moment penisa ale troche mnie bolalo wiec wyjal. Nie doszlo do wytrysku i mialam koncowke dni plodnych czy mozliwe jest zajscie w ciaze pomocy

Gość kryskaa
Nieeeeee, reca masz demeter funeral home? Bo na iperfumy nie ma :-(

Gość kryskaa
Aha :-( bo czaje sie i nie ma, mam probke z samplem ale to nie to co 120 ml, a ty na 100% nie bedziesz w ciazy

Gość reca
jak bede miec to sie odezwe, a ty poszukaj gdzies jeszcze poki co :) dzieki za odp

Gość kryskaa
Nie dostepne na razie na iperfumy, wykupili, ..jak bd miec 100 zl to zadzwonie czy by sprowadzili, mam probke ale co to x(, dzieeki reca

Gość gość
To są ciąże z wytryskiem?

Gość kryskaa
No martwie sie ze inne stoja a to naj naj nie, ... np lollipop demeter jest aktualne a funeral??? Jestem milosniczka bialych kwiatow cmentarnych a demeter jest z lilii, chryzantem,mieczykow, gozdzikow ...zreszta poczytajcie jak pytalam na kf

Gość gość
ej naprawde ich nie ma!!! na amazonie patrzylem w niedziele to bylo tego pelno a teraz nie tylko funeral home nie ma, nie ma demeter wcale! co za nieszczescie!

Gość kryskaa
Widzisz vikernesie :-(, tera gdzie szukac na strawberrynet? Jak to zagranica.....

Jeżeli ktokolwiek, gdziekolwiek, znajdzie chociażby 5 ml tego cuda, proszę o kontakt w tym oto wątku.

Gość kryskaa
Widzicie???????? Ja na zagranice sie nie daje, jedynie na iperfumy lub z allegro uzywke jak gosc wstawi...mam 0,5 ml z samplem

Gość kryskaa
Zapach jest tak dziwny ze az ciarki ida dla mnie az piekny ,,smutny ...... kwiaty i plesn lekko ziemia, drewno

Gość kryskaa
Nie zamawiam z zagranicy a to chyba czechy sa

kryskaa, wspaniały. Tuż po "Angel" Thierry'ego Muglera. Trupy, kwiaty i słodycze. Coś pięknego.

Gość kryskaa
Oj niee ten jest inny, moj ideal ....bardzo dziwny jak surowy kazdego odrzucil jak latalam ze piekny, jest kwiatowo- zgnily jak kwiaty na trumnie bo ma tez mahon, mam wizaz, fragrantice, makeupalley, basentoes, przeczytane od a do z ...

Gość kryskaa
Donna karan gold jeszcze by mnie interesowala