Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

slabe wlosy...

Polecane posty

Gość gość

Mam bardzo slabe (genetycznie)wlosy.są cienkie,wypadają garściami do tego się przetluszczaja.jakie szampony odzywki czy maseczki polecacie by wzmocnic .cos naprawdę skutecznego...

Gość gość
spierddalaj spamówo!

Gość gość
Dwa żółtka, trochę oliwy, troche soku z cytryny, jeśli masz witamine E w płynie lub w kapsułce możesz tam dodać, i dwie łyżki olejku rycynowego. Mieszasz i nakładasz na wilgotne włosy. Odżywkę trzymasz jakies 20 min i dokładnie spłukujesz. Odżywka ma taką zalete, że wzmacnia, odżywia ale też przyśiesza porost włosów, dodatkowo rozczesuje się po niej włosy tak łatwo, że za pierwszym razem sama nie mogłam uwierzyć jak łatwo :D Poza tym starą maskarę możesz wyrzucić a szczoescke od niej dokładnie umyć. Możesz nią aplikowac olejek rycynowy na rzęsy każdego wieczoru. Rzęsy zwiększą objętosć i będą dłuższe. Jeżeli nie chce Ci się robić odżywek, polecam odżywki WAX z apteki

Gość gość
Dziękuje za porady na pewno skorzystam.kurde mama moja ma tak piękne geste wlosy a ja po ojcu odziedziczylam wysokie czolo,placki(może nie jakieś wybitnie duże ale jednak)i jeszcze to ze są tak slabe.moi braci tez tak maja tylko mama piękne wlosy eh.a jakieś witaminy.kiedyś bralam vitapil ale cos mi po nich nie dobrze bylo...nie wiem czy to możliwe?

Gość gość
Na słabe włosy wydaje mi się, że dobre będą jakieś maski regenerujące. Ja też mam dużo włosów, ale strasznie cienkie od prostowania. Dlatego mniej więcej raz na dwa miesiące chodzę do salonu http://fryzjeranna.com.pl i tam robię zabiegi na włosach. A to saunę, a to jakąś maskę.

Gość włosomaniac
Na dziedziczne wypadanie włosów polecam ampułki Hair Loss Chronos: http://lokikoki.pl/product-pol-4210-Treat-Hair-Loss-Control-Chronos-koncentrat-przeciw-dziedzicznemu-wypadaniu-wlosow-12-x-7-ml-Montibello.html. Z tej samej serii można też dokupić szampon. Zmniejsza wypadanie włosów i wzmacnia mieszki włosowe. Warto wypróbować różne produkty, aby znaleźć coś odpowiedniego dla siebie

Gość gość
na to to sa sposoby ale trzeba wiedziec co i jak 333 www.youtube.com/watch?v=5DQzoWLDm7w

Gość milusiamegan
Moje drogie.. Jeśli chodzi o problem słabych włosów moja siostra pomogła mi go rozwiązać już baardzo dawno. Tutaj niestety nie pomogą żadne odżywki czy jak koleżanki wyżej proponują wizyty o fryzjerów, który weźmie od nas tylko kase za jakiś dziwny zabieg i tak na prawdę nic się nie zmieni. By zadbać o swoje włosy potrzebujecie dobrej kreatyny do włosów, która na prawdę działa cuda! Ja używam tej: http://www.topdrogeria.pl/odzywki_maski.html Jest bardzo dobra i dość niedroga. P O L E C A M

Gość ewcia333
Kiedys tez mialam problem z wypadającymi włosami. :-( znajoma fryzjerka poleciła by zadbać o ceblki. kupiłam odżywkę z ekooi i byłam zachwycona efektami!

Gość ywaaa
Też co co roku na jesień mam ten sam problem, mi pomaga łykanie vitapilu, bardzo wzmacnia włosy i cebulki włosów.

Gość gość
Bardzo skuteczne na wypadające włosy są plastry dermastic. Taka kuracja trwa 8 tygodni i przez ten czas przyklejamy sobie plastry niedaleko włosów. Może być kark, albo czoło. Ja zauważyłam dużą poprawę włosów, wzmocnienie i odżywienie.

Gość Behalf
Polecam ci szampon Elastabion Floslek, cudeńko na nawet najgorsze włosy.