Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam pytanie i prosze napiszcie co o tym sadzicie

Polecane posty

Gość gość

chodzi o to ze mam sporo mlodsza siostre ma 14 lat i raczej chodzi ze mna lub z mama gdzies czasami ze znajomymi ale rzadko. chodzi o to ze ja sie o nia martwie bardzo ale nie wiem czy nie przesadzam. otoz na 19 musiala iisc do kosciola i po 20 bedzie wracac nbiedaleko parku a matka mowi ze po nia nie wyjdzie i zebym nie przesadzala bo ona nie jest malym dzieckiem i juz w zeszlym tygodniu tak wracala sama. ja rozumiem 16 17 lat, ale 14? tymbardziej sie martwie bo tyle sie slyszy onapadach na nastolatki... ja bym wyszla po nia gdybym nie byla w pracy :-/

Gość gość
To wczesna godzina, a młoda jest na swojej dzielni. A tak w ogóle to park jest równie typowym miejscem jak każdy inny odludny teren miasta w którym nie ma wrażenia obserwacji (okien domów). Jeżeli w parku o tej porze dużo ludzi wraca z kościoła, to nie ma co się martwić, księża nie dadzą macać na swoim terenie.

Gość gość
dzieki za odpowiedz ale jakby tak ja ktos tknal to zdychalby w meczarniach, ja i bracia bysmy na pewno nie odpuscili! kurde moze przesadzam ale martwie sie o nia bardzo.

Gość gość
Tez bym się troche martwiła, ale jak przechodzila oswietlona drogą to nie jest tak źle. Jakby miała 17 czy 18 lat to też mógłby ją ktoś napaść.

Gość gość
na szczescie jest juz w domu :-)