Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andzia97

Głodówka

Polecane posty

Hej, mam do was pytania odnośnie głodówki. Czy stosowałyscie ją kiedys? Własnie od jutra zaczynam i zastanawiam się, czy możliwe jest żebym zemdlała albo było mi słabo? Mam 170cm i ważę 60kg. Chcę trochę schudnąć i oczyścić organizm. Jeśli dzisiaj nic nie jadłam, ale piłam wodę smakową to mogę uznać, że ten dzień się nie liczy?

Gość gość
Powodzenia w robieniu sobie krzywde

Gość gość
tak, możesz zemdleć, może ci spać cukier i dostać śpiączki, może spaść ci potas i stanie ci serce. możesz dostać stłuszczenia wątroby. sok żołądkowy może ci zrobić nadżerki w ściankach(a potem wrzody). możesz zaburzyć sobie perystaltykę jelit i mieć potem problemy z wypróżnianiem, a im dłużej kał zalega, tym więcej toksyn wchłaniasz, tym więcej bakterii się rozwija w uchyłkach jelita. takich rzeczy nie robi się bez konsultacji z lekarzem. musisz być absolutnie pewna, że na STO PROCENT jesteś zdrowa, żeby próbować czegoś takiego.

Gość gość
każde omdlenie to niedotlenienie mózgu i umieranie komórek mózgowych. życzę powodzenia. (a wystarczyłaby zbilansowana dieta i ******no ale co ja tam wiem)

Gość gość
chodziło mi o ROOCH ale kafeteria ma p*****lca na punkcie cenzury.

Gość gość
możesz dostać stłuszczenia wątroby raczej to sie dostaje od tłustego jedzenia i dla tego nazywa sie stłuszczeniem a głodówka leczy choroby cywilizacyjne można głodować do 20 dni polecam ksiazke ciało i ducha ratować żywieniem ewa dambrowska jest w internecie

Gość gość
głodówka i oczyszczenie to nie tylko woda przeczytaj - kuracja neera