Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna nie przedstawia mnie znajomym

Polecane posty

Gość gość

Hej, spotykamy się od niedawna- jakieś 1,5 - 2 miesiące ale dziwi mnie coś kiedy gdzieś w oddali kogoś rozpoznała i powiedziała, to mój tata z babcią- idźmy stąd, (żeby nie zauważyli) poczułem, się dziwnie, jakby nie przyznawała się do mnie Raz też na ulicy widziała swojego brata i powiedziała mi, że to jej brat, ale chciała mnie pociągnąć na drugą stronę ulicy wtedy nie wytrzymałem Stanąłem jak wryty i zapytałem, ..Co Ty robisz? Ona jakby spanikowała i powiedziała, że już nie będzie Przytuliłem ją, bo nie chciałem, żeby czuła się moją reakcją dotknięta Ale czuję się z tym dziwnie, trochę zagubiony, nie wiem co robić.. Moje reakcje na to są bardzo silne jest mi przykro, czuję, jakby ktoś mnie nie chciał mówię jak jest, to jest trudne dla mnie Czy możecie mi coś doradzić, doświadczenia swoje opisać?

Gość gość
Może jej rodzina jest dziwna?

Gość gość
ja jej powiedziałem o swojej rodzinie, szczególnie o mamie, która ma problemy z alkoholem, ale Ona nic mi nie mówiła, w ogóle mówi mało, raczej woli chyba, żebym to ja mówił, ale mi to nie pasuje do końca, pierwszy raz sie z tym spotykam

Gość gość
Może rodzina zabrania jej mieć chłopaka, bo ma się uczyć a nie marnować czas a "głupoty".

Gość gość
Po co jej o tym mówiłeś? Dziwne, że jej to nie odstraszyło na kilometr

Gość gość
po co jej t o mówiłem? żeby jej to nie odstraszyło za rok