Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Czkawka

udalo mi sie dzisiaj zakochac! to zdarzylo sie ...w Lidlu! Kamil z Lidla!

Polecane posty

Gość Pani Czkawka

wszak Kamil to brzydkie,dosc ordynardne imie, lecz jego nosiciel byl tak piekny! zobaczylam go, taki przystojny,a potem usiadl do kasy i "zapraszam do kasy". wielkie kolejki, a tu hyc i juz bylam obsluzona, byl taki ladny, delikatnej urody i drobnej postury, ale co najwazniejsze: -mial ladne dlonie i czyste paznokcie -jasna karnacja - niebieskie oczy - zero widocznego piercingu i tatuazy - zero zarostu moze tabliczka z imieniem nie byla jego ? chyba jutro znowu tam pojde! chociaz mam nie po drodze, zdarzylo Wam sie zakochac w kasjerze? w jakiej sieci sklepow sa najprzystojniejsi pracownicy?

Gość gość
Hej to ja, Kamil. NIe podobasz mi sie mam dziewczyne ;)

daruj sobie:) wiem,ze taki przystojnaik by tu nie siedzial:) a czy ma dziewczyne? moze? moze ma bachora i musi na niego tyrac na kasie? a moze robi to z nudow? bo zbiera na auto albo wycieczke na koniec swiata? albo na kaprysy swojej konkubiny? a moze w koncu jest porzadnym chlopakiem i pomaga biednym rodzicom? zreszta to bez sensu bo on byl ode mnie nizszy zalozylam ten temat,bo moze z czasem bedzie mial wiecej fanek :)

cale szczescie,ze nie kupilam kabanosow i miesa mielonego,jeszcze by pomyslal,ze nie szanuje zwierzat ! kupowalam musztarde i bylam w musztardowym plaszczyku,niestety wygladaalam fatalnie ;( watpie by zwrocil na mnie uwage, zwlaszcza jak pozniej za mna w kolejce stalo stado lan, na pewno ktoras juz sie z nim umowila :( ;(