Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ole2000

Pytanie dla kobiet

Polecane posty

Gość ole2000

Witam. Chce wykonać pierwszy telefon do kobiety z którą smsuje już długi czas, tylko nie wiem jak sie do tego zabrać. Chce Ją zaskoczyć, zadzwonić, rozśmieszyć, zrobić dobre wrażenie tylko nie wiem jak to zrobić... jak sie nie wygłupić i spalić na samym początku. O czym rozmawiać jak umówić sie na spotkanie w realu. Prosze o podpowiedzi. Z góry Dziękuje

Gość xgość
Myślę, że lepiej najpierw zadać jej pytanie czy możesz zadzwonić, albo czy możecie się spotkać. Później zonk, bo zapadnie jakieś niezręczne milczenie, albo nie będzie odbierać...

Gość xgość
Dodam, że jestem kobietą i mam podobną sytuację. Czasem wymieniam się smsami z facetem z mojego miasta, którego poznałam w necie. Ostatnio zaczął częściej pisać jakby czegoś chciał. Często chciał się spotkać. Gdyby mi zadzwonił było by mi niezręcznie, bo nie spotkam się z nim i musiałabym o tym mu powiedzieć. Mam już kogoś i nie będę za plecami się spotykać z innym i on o tym wie, że jestem zajęta.

Gość ole2000
no moja wybranka jest wolna i powiedziała mi to wprost, ja też.. tylko niechce sie spalić na samym początku. czy telefon z zaskoczenia to dobry pomysł?

Gość xgość
Moim zdaniem tel z zaskoczenia - nie. Ale to moje zdanie.