Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Patrzcie jaka okrutna bieda w anglii

Polecane posty

Gość gość

oglądam sobie akurat tag uk na portalu wykop i patrzcie co odkryłem

Gość gość
polske nazywasz normalnym krajem? haha Polska to dobiero syf i g****o. W UK jest poziom życia wysoki,a w Polsce co? jajco polski rząd was codziennie ***** na podatki,brak pracy,platna sluzba zdrowia PORAZKA

Gość gość
Kooorrrwaaa, co za debil powyzej napisal. A w UK to nie ma podatkow, braku pracy i sluzby zdrowia??? Ośla łąko jestes niezle ograniczony widac. SIIerdalaj jesc Coleslawa i Pukapiesa jak tak ci tam wszystko pasuje.

Gość gość
Miliony polakow wyjezdzaja z polski za lepszym zyciem a ten idiota dalej probuje sobie wmowic ze to kraj mlekiem i miodem plynacy :D bo tutaj nikt co nie uwierze bezrobotny matole...

Gość gość
Polska to dno z brakiem perspektyw

Gość gość
Leki za darmo,lekarze także,wiele operacji na koszt Nhs,a w polsce-kasa kasa dla lekarzy na kazdym kroku!! W polsce,brak pracy,brak perspektyw.podatki w pl wysokie,ceny w sklepach tez. Dlatego w UK jest miliony razy lepiej!!!!!

Gość gość
Jak przyjechaliscie z dziury zabitej dechami, to i macie tutaj swoje eldorado buahaha :D Emigranciki sprzedawczyki.

Gość gość
Nie z dziury,krakowa nie uwaźam za dziure buraku ze wsi

Gość Jedynaczka4
Nic dziwnego że angielski premier chce was wykopac z kraju! Za żadne skarby nie wyjadę z Polski,! Tutaj skończyłam studia, mam dobrze płatną pracę, kochajaca rodzinę.Ngdy w życiu nie została bym pacholkiem Anglii.

Gość gość
Jedynaczka4 wczoraj Nic dziwnego że angielski premier chce was wykopac z kraju! Za żadne skarby nie wyjadę z Polski,! Tutaj skończyłam studia, mam dobrze płatną pracę, kochajaca rodzinę.Ngdy w życiu nie została bym pacholkiem Anglii. x x nigdy nie mów nigdy

Gość gość
a ja skończyłam studia historyczne wiele lat temu, wysłałam ponad 1000 cv, ale z braku znajomosci, nie znalazłam zadnej pracy. Ale jestem patriotka, i wole pobierac zasiłek cały ten czas niz wyjechac z mojego pieknego kraju... buachachacha