Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćrcekarz

W który. Tyg poronilyscie jak doszło do tego?

Polecane posty

Gość gośćrcekarz

Do którego tyk roniłyscie ? Jak to sie stało czy przez niedopatrzenie lekarza , z własnej głupoty czy tak musiało byc piszcie :)

Gość gość
9 tc . Od poczatku było coś nie tak, bo miałam silne bóle podbrzusza i plamiłam. Niestety ginekolog zlekceważył i poroniłam. W kolejną ciążę zaszłam dopiero 2 lata później (miałam cholernie rozregulowaną gospodarkę hormonalną) i również była to ciąża wysokiego ryzyka, ale byłam pod opieką dobrego specjalisty.

Gość gość
Moja koleZanka jest w 9tc i od początku boli ja brzuch mocno ale nie. Ma plamien ? Tez mogła poronic ? Miałaś objawy ciążowe cały czas ?

Gość gość
Tak, utrzymywały się jeszcze po poronieniu około dwóch tygodni.

Gość gość
a jak mi kupa wyleciala po analu to tez sie liczy?

Gość gość
Ale czułas ze coś nie tak co ci mówił gin? Bolał cie krzyż ? A moze dzwigalas albo stres ?

Gość gość
nic nie bolalo, tylko jak bylam na czworaka to nagle takie brazowe na przescieradlo wylecialo

Gość gość
Weź ta kupę po Analu i zjedz idiotko

Gość gość
Od początku 6 tygodnia miałam silne krzyżowe bóle podbrzusza i plamiłam, ginekolog twierdził, że tak może być.

Gość gość
Mi też, ale minęły już trzy lata, czas leczy rany. Mam przy sobie wspaniałego faceta, córkę :).

Poroniłam w 12 tygodniu z samego rana w łóżku tak po prostu nagle zaczęła leiec krew , szybko do toalety i tam wyleciały ze mnie skrzepy później reszta wszystko trwało może 10 min. Nie wiem dlaczego tak sie stało , nikt mi nie dał jednej odpowiedzi lekarze mówili ze niestety tak sie czasem zdarza i trzeba sie z tym pogodzić ja juz to zrobiłam , mam teraz synka 3 miesięcznego i jestem bardzo szczęśliwa.

Gość gość
A nie miałaś żadnych objawów ?

Gość gość
w 14 tyg. Zaczelo sie nagle,nie wiadomo dlaczego lekarz mowil,ze tak bywa jak to nazwal selekcja naturalna.

Gość gość
Moja znajoma poronila w 19 tc. Nagle, bez zadnych wstepow. Nie plamila, nic jej nie bolalo, wstala kiedys w nocy do toalety i poczula mokro, krew, wodnista krew. Pojechali do szpitala, tam lezala jeszcze dwa dni, nie mogla wstawac i na trzeci dzien dziecko nie mkalo juz tetna. Robili badania histopatologiczne i podobno dziecko nie bylo zdrowe, jakies wady. W usg wczesniej nikt nic nie widzial, a chodzila do 2 dobrych roznych lekarzy, z dobrym sprzetem. Powiedzieli jej ze tak czasami bywa, organizm sam wyeliminowal chory plod.

Gość gość
ja poronilam w 17 tygodniu. nie bylo nic co mogloby wskazywac ze moje dziecko nie zyje. w nocy wstalam do lazienki i zalalam sie krwia. na drugi dzien o 6 moje dziecko sie urodzilo martwe. w szpitalu nie powiedzieli nam co moglo sie stac. ginekolog do ktorej chodzilam tez nic nie powiedziala. dopiero lekarz do ktorego chodze teraz probowal to wytlumaczyc

Gość gość
No i co co lekarz Ren obecny powiedział ?

Gość gość
ze moje dziecko moglo byc chore albo ja bylam chwile wczesniej chora i wirus mogl je zabic albo ze w pepowinie zrobil sie mikrozakrzep i sie udusilo. trzeba by bylo robic sporo badan zeby sie dowiedziec na 100 procent