Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ucieczka od ludzi dodała mi siły

Polecane posty

Gość gość

Przez co nie poczułem się wprawdzie szczęśliwym człowiekiem ale pozwoliło mi to na wewnętrzne odbudowanie swojej wartości. Byłem słaby inni to czuli , nie umiałem się odnaleźć więc to wykorzystali mimo że nie od razu byli negatywnie do mnie nastawieni to moje zachowanie spowodowane stresem było prowokatorem który prowadził do nie przyjemnych i nie wygodnych sytuacji zarówno dla mnie jak i dla nich. Zerwałem znajomości , poznałem dziewczynę z którą byłem jakiś czas lecz ją zostawiłem gdyż zbyt wiele mi w niej przeszkadzało , próbowałem nadal kogoś poznać. Odbyłem kilka spotkań lecz nadal to nie było to. Uciekałem dalej , po drodze los mi zsyłał okazje do poznania drugiej połówki ale zacząłem je omijać.. W końcu wszystko ucichło, zrobiło się pusto. Nie zawracałem już sobie nikim głowy , postanowiłem żyć dla siebie. Mimo że jestem bardzo młody zrozumiałem że nie jest mi dane dzielić życie między dwojga. Nie chce budować więzi gdyż to wywołuje słabość. Teraz czuje się silniejszy lecz wiem że to tylko ślepa ucieczka dla osób mnie nie rozumiejących.

Gość gość
Pisane dla zabicia czasu więc może po części jest to bełkot.