Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ionaiona24

nie mam obycia nie umiem rozmawiać z ludźmi

Polecane posty

Gość ionaiona24

zawsze byłam szara myszką, siedziałam w domu zamiast poznawać ludzi. tak ciężko to nadrobić... jestem niekontaktowa, nieśmiała, nudna, mrukowata

Gość gość
to przez twój kompleks, nigdy nie będziesz otwarta, bo problemu sie nie pozbedziesz...

Gość trybik
Czasem lepiej nic nie mówić i wyjść na mądrą, niż palnąć rzyciowom mondrość.

A czy może nie jest tak, że to ty jesteś wyjątkowa a to ludzie nie potrafią z tobą rozmawiać, gdyż jesteś zbyt poza nimi. Niech oni się dostosują do siebie nie ty do nich. Tak bowiem, rodzą się wielcy ludzie i wielcy przywódcy a w odwrotny sposób wierne kopie i powielacze tak ich nazwijmy. To boli, widocznie musi, lecz...

Gość gość
ja lubie czasem cos palnac. zreszta mi juz nie zalezy na niczym. w d***e mam to co o mnie mysli reszta spoleczenstwa, jesli chodzi o moja glupote, jestem glupia i nic na to nie poradze...ludzie zawsze beda mnie oceniac przez pryzmat wygladu niezaleznie od tego co beda soba "reprezentowac" czy kulture i obycie czy hamstwo i wulgarnosc. sory, tego juz nie zmienie, pudełko przysłania wnętrze. taka jest prawda.

Prawda... nie ma czegoś takiego, jest tylko taka, która jest w tobie, a jak ci się nie podoba, zamień ją, odwróć... odwróć... odwróć...

Gość ionaiona24
to w zyciu bardzo przeszkadza. mają mnie za dziwną. nie moja wina że nie wiem jak zgadać, nie umiem podtrzymać rozmowy

Gość gość
Pewnie za mało mówisz o sobie i to się wredaskom nie podoba ;)

Gość trybik
Faktycznie pleciesz głupoty. LUDZIE to nie pokemony z klasy czy podwórka, dla których liczy się hajs i bajerancki ciuch. Zresztą - nie przejmuj się. Coraz mniej dyskusji i rozmów na konkretne tematy, za to beblania ci u nas w bród...

Możesz, jak inni mogą to i ty, i nie powstrzymuj się na siłę zrzucając odpowiedzialność na kogoś innego, to nic nie da, ułuda. Rób co chcesz, nie bój się, baw i ciesz się :) ja cię kocham

Sama belasz k***a bo nic nie powiedziałaś trybik a każdego oceniasz k***a mac. Więc w*********j albo pokaż, że to nie puste słowa indoktrynacji.

Gość gość
Pogoda, kosmetyki, ciuchy, zainteresowania, sprawy na uczelni lub w pracy - to są odpowiednie tematy

Gość gość
Kiedyś jedna rozpowiadała, że jestem głupia do swoich koleżanek, a jak próbowałam z nią złapać kontakt i rozmawiać na jakieś naturalne tematy to tylko przytakiwała lub mówiła nie.

Gość gość
to chyba juz taki charakter jest..mrukowaty, bez kija nie podchodz, ludzie wola sie kumplowac z ladniejszymi, przebojowymi. nic na sile. mam swojego bozka w postaci komputera i git :

Gość gość
zreszta powiem wam tyle, moze to wydawac sie smieszne i dziwne, ale gdybym ja byla na ich miejscu to nie wiem czy bym nie reagowała tak samo...nie wiem, punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.

Gość gość
Ludzie lubią przyklejać łatki

Gość ionaiona24
ale ja bym chciała byc przebojowa lubiana zywiołowa smiała

Gość gość
tu nawet nie chodzi o to zeby mnie ktos lubil czy nie, chodzi o to ze ja nie lubie siebie i tak juz pozostanie do konca moich dni. nie ma co marudzic i roztrzasac temat bo mnie sie zmienic juz nie da. no chyba ze na gorsze. :<)

Gość gość
Wystarczy, że zadbasz o wygląd. Chociaż i brzydale bywają śmiali, przebojowi.....

Gość gość
obycie z ludzmi wiaze sie z inteligencja, brak inteligencji=brak obycia z ludzmi, lubie matematyke ;D czasami.....:)

Gość gość
Po co ci być przebojowa, żywiołowa?

Gość gość
Ludzie mało inteligentni, prości też mają wielu znajomych...