Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frostbite

sam nie wiem

Polecane posty

Gość frostbite

Poznaliśmy się w pracy za granicą ...ona dużo młodsza 21 letnia studentka, ja 34 latek. Przyjechała po drugim roku studiów w okresie wakacyjnym żeby sobie dorobić. Spodobaliśmy się sobie i znajomość zaczęła rozkwitać. Pisaliśmy codziennie ze sobą, wspólne spotkania w pracy i poza pracą, wypady na miasto i spotkania w pub'ach no i tak przez 2 miesiące. Oboje wiedzieliśmy że ona niedługo będzie musiała wyjechać choć sama zaczęła twierdzić że chciałaby zostać, że jej się tu podoba. Ja jej odradzałem mówiąc że studia są ważniejsze i nie warto przerywać nauki.Szczerze mówiła że boi się bardziej zaangażować bo trudno jej będzie po wyjeździe, a jest bardzo uczuciowa. Ja od dłuższego czasu miałem w planach powrót do kraju ...w ciągu 2-3 miesięcy, więc pytałem wprost czy chciałaby kontynuować znajomość bo bardzo mi na niej zależy i mógłbym nawet przyjechać szybciej gdyby bardzo chciała. Ona twierdziła że tak. Czułem podświadomie, że jej na mnie zależy. Wróciła do Polski ja w tym samym czasie na 2tyg. urlop. Codziennie pialiśmy ze sobą, ona że tęskni i ja że też i chcieliśmy bardzo się spotkać.W końcu się udało umówić razem mimo że przekładała 3 razy spotkanie tłumacząc się napiętym tygodniem po powrocie ( długą rozłąką z rodziną, załatwianiem mieszkania na studia itp) mieszkamy od siebie ponad 100km. Ja wróciłem właśnie za granicę mimo że bardzo ciężko było mi wyjechać bo myślami byłem cały czas z nią. Mija tydzień i czuję że kontakt z nią zaczyna się urywać :( z dnia na dzień ona pisze coraz rzadziej i bardzo ogólnikowo. Strasznie tęsknię, ale nie chciałbym być namolny i pisać za często. ...nie wiem co myśleć.

Gość frostbite
dodam że ona mimo że dużo młodsza ode mnie wydawała się być bardzo dojrzała emocjonalnie, nie sprawiała osoby szukającej wakacyjnych wrażeń, a spotkać zaczęliśmy się z mojej inicjatywy, po czasie ona również chciała częstszych spotkań ...wiem że przed jej przyjazdem spotykała się z kimś w Polsce, ale nie mam pojęcia na jakim etapie była wcześniejsza znajomość, nigdy o tym nie mówiła twierdząc że jest aktualnie sama ... nadal nie wiem co myśleć, czy walczyć, bo zależy mi bardzo.