Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlLinA

Mąż mnie uderzył wczoraj wieczorem

Polecane posty

Gość AlLinA

nie mogę uwierzyć, jak on mógł to zrobić!! Sprał mnie wczoraj pasem!! Pierwszy raz cos takiego mialo miejsce. Pokłóciliśmy się o jakąś bzdurę, powiedzialam mu w kłótni pod wpływem emocji, ze go nie kocham i ze sie wyprowadzam. Zamknal drzwi i mi przyłożył pasem:(. cala noc płakałam a ten s******l mnie nawet nie przeprosił. Zamknal za mna drzwi i zabrał moje klucze jak wyszedł do pracy, co za patol. Nie wiem co robic, czekac jak przyjdzie czy dzwonic po rodziców:(?

Gość gość
A ile macie lat ?

Gość gość
ile macie lat z mezem?

Gość gość
uderzył Cię kotku swoją pałką (czyli wackiem)?:D 0/10

Gość AlLinA
ja mam 23, a on 30

pewnie gdaczesz bez celu, a jak wy pieprzycie i robicie z widły igły i odwrotnie to jak nikt zwłaszcza odwrotnie ma się rozumieć

Gość gość
masz 23 lata i jestes zona 30latka? Po co tak młodo soe ohajtałaś? Popierdoilo Cie?

Gość gość
:)faceci polscy traktuja kobiety jak c**y i szmaty dlaczego sie zgadzacie 888 www.youtube.com/watch?v=5DQzoWLDm7w

Gość gość
To sie ciesz, moja zona bije mnie codziennie, nie ma dnia zebym jakiegos polobrotu nie zaliczyl. W zasadzie to razem sie bijemy juz od lat

Gość gość
a jak ty stosujesz agresje słowną wobec niego, to jes ok? Kompletnie nie rozumiem tego przyzwolenia na wyzywanie, wykrzykiwanie, szantażowanie i wylewanie frustracji, ale jak ktoś komuś przyłoży to jest wielkie oburzenie i podnosi się szum, że to takie podłe i wgl... Skąd ta histeria "biciowa" się wzięła, ja nie wiem...

Gość gość
Alina, to wychodzi na to że już czas na rozwód :) Długo jesteście razem ?

Gość AlLinA
gość dziś co Ty bredzisz???! jaka agresja psychiczna? Kłótnia uprawnia do bicia pasem??! zastanów sie zanim cos napiszesz

Gość gość
Slowa nie bola, mozna obrazac,wyzywac,rzucac obelgami i miesem i poki nie przekroczy sie granicy nietykalnosci to mozna sie pluc ile wlezie:-D

Gość AlLinA
"Długo jesteście razem ?" Jesteśmy rok po ślubiie i wcześniej chodzii smy ze sobą 2 lata.

Gość gość
To nie za wiele Albo Nie zawiele Albo to nie dlugo :-D

Gość gośćula
a dzieje się tak dlatego że taka Alina jedna z drugą dają drugą szanse ,obwiniają siebie ,pózniej trzecią i facetom sie wydaje że kobieta to taki worek treningowy który wszystko przyjmie byleby mieć przy sobie kawałek portek i zeby ludzie nie gadali że ją "zostawił bo nic nie warta" I tak sie to kręci,bo myślenie faceta jest proste "skoro ziutek wpierd... józce a ta mu wybaczyła ,to jak mnie moja wiesia wk****i to też jej przywale ,najwyżej się obrazi ,ale przecież nie odda i nie zażąda rozwodu" Zasada jest prosta : UDERZYŁ CIĘ RAZ -JEGO WINA ! ,UDERZYŁ DRUGI RAZ -TWOJA WINA ,BO ZA PIERWSZYM RAZEM NIE WYKOPAŁAŚ GADA Z DOMU.

Gość AlLinA
"AlLinA zamelduj u psow" no właśnie nie mam odwagi na aż taki krok. Moze zadzwonie po rodiców?

Gość gość
Jak mu wykrzyknęłaś ze go nie kochasz, to nie dziwie sie ze cie uderzyl. Mi jakby facet tak powiedzial, to bym go chyba zabila

Gość gość
Ty wyzej masz racje. Ale zwroccie uwage jak to swiadczy o tym,ze Ci mezowie nie kochaja,maja za nic te zony,moze za popychadla. W sumie sa idiotami zeniac sie z taka ktorej nie kochaja. Mysle,ze to tak samo wielki kretynizm jak bicie baby. Taki facet to nie facet tylko zenada,lachudra i miekki flak, skoro musi wyzywac sie na slabszych. To tak jak bic dzieci. Mysle,ze mezom bijacym zony i rodzicom bijacych dzieci nalezy sie smierc

Gość gośćula
gość dziś Slowa nie bola, mozna obrazac,wyzywac,rzucac obelgami i miesem i poki nie przekroczy sie granicy nietykalnosci to mozna sie pluc ile wleziesmiech.gif X X to jestes w dużym błędzie ,przemoc psychiczna różni się od fizycznej tylko tym że nie zostawia widocznych śladów na ciele. Na tę formę przemocy żaden szanujący się człowiek , bez względu czy facet czy kobieta sobie nie pozwoli i kopnie taki wyzywajacy egzemplarz w tyłek.

Gość gość
"Ale zwroccie uwage jak to swiadczy o tym,ze Ci mezowie nie kochaja,maja za nic te zony,moze za popychadla. no bez przesady, tez kilka razdy dalem z liscia zonie a ona mi. I jakos sie kochamy:)

Gość gość
Pięści ranią ciało, a słowa duszę.

Gość gość
No jak ktos jest slaby psychicznie i sie przejmuje glupim gadaniem to jego problem. Dla mnie przemoc psychiczna,presja, cisnienie nie istnieje, po prostu mnie to nie rusza. Na zasadzie" gadaj se zdrow ja se pogram":-D. "Albo daj znac jak skonczysz":-D Wiem,ze niektorych byle slowo obraza troche mnie to smieszy bo trzeba miec dystans i przede wszystkim spokoj. To mnie stawia wlasnie wyzej od wiekszosci,nie da sie mnie zbesztac bo i tak sobie nic z tego nie zrobie. Mysle,ze tak luzne podejscie jest wygodniejsze,nie denerwuje sie czlowiek ani nie stresuje polecam.

Gość gość
Ja tez pisalem,ze bijemy sie z zona i sie kochamy ale to bicie,ze tak powiem zawodowe a nie bo mnie wnerwi :O