Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uroki miłosne jednak działają

Polecane posty

Gość gość

Po dwóch oszustach trafiłam na Artura art1986@op.pl to co pisał na blogu, szczerość i sposób w jaki to opisał trafiło do mnie. I moja intuicja mnie nie zawiodła dwa miesiące po uroku facet wrócił do mnie z kwiatami. Nie zrażajcie się uroki działają tylko trzeba dobrze trafić.

Gość gość2
Hej czy mogłabyś podać swojego e-maila zeby porozmawiac na temat wspolpracy z Arturem ? Proszę o odpowoedz !

Gość gość
a dla czego działaja bo to pochodzi od demonów

Gość gość2
Ale chodzi mi o to czy rzeczywiscie Artur nie jest oszustem i wykonuje te rytuały, prpsze o szczerą odpowiedz ! Pozdrawiam

Gość gość
Mój mąż mnie zostawił i nie wiedziałam co ze sobą zrobić. W internecie wyczytałam sporo na temat magii i postanowiłam zrobić rytuał u pewnej pani który kosztował mnie 800zł. Niestety nie podziałało a kontakt z panią urwał się po miesiącu. Miałam już dać sobie spokój ale koleżanka mi dała jedną osobę z polecenia. Trochę bałam zaryzykować ale powiedziałam ostatni raz i koniec I mój mąż wrócił po miesiącu ja byłam w szoku i tak naprawdę do tej pory jestem . rytuały działają tylko trzeba trafić na kompetentną osobę. Na szczęście mnie to się udało. Jeśli macie chęć piszcie na maila opiszę więcej co i jak to się działo flowerswoman@onet.pl

Gość aeda

Polecam bloga urokimilosne-opinie.blogspot.com