Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zobaczcie to zdjęcie.

Polecane posty

Gość gość

Przecież można robić takie fajne ujęcia brzuszka ,a tu takie coś.Żeby było jasne nie chodzi mi o rozstępy.Te zsunięte majtki są obrzydliwe:O

Gość gość
ciemność widzę...

Gość gość
a gdzie to zdjęcie?

Gość gość
Boże ...jak mozna dopuścić skórę do takiego stanu ....

Gość gość
Jakie upasione uda

Gość gość
Współczuje tej kobiecie tych rozstępów. Ten brzuch nie nadaje się do pokazywania w internecie :-o

Gość gość
ja pierdziele :(

Gość gość
To,ze brzuch duzy i rozstepy to zrozumiale....ale rzeczywiscie...takie niesmaczne :-o

Gość gość
Bo kobiety myślą,że każdy brzuch ciążowy bez względu na wszystko jest słodki:O obleśna ta baba

Gość gość
Jest po prostu zaniedbana ! Ja mam blizniaki ale dbałam o skórę przed , w trakcie i po. Kto publikuje takie zdjęcia?? Ludzie schodzą na psy

Gość gość
Oj,ja tez smarowalam i prysznice zimne,cieple...niestety popekalam :-o,ale brzucha na widok publiczny nie wystawialam

ojej!! Okropna skóra, jednak nie mozna nikogo osądzać o niedbalstwo. Niektórzy poprostu sa podatni na rostępy i żadne kremy nie są w stanie nic zdziałać. Cóż, ten pani pozostaje urodzić i wtedy myśleć, jak się pozbyć tej pamiątki.

Gość gość
no tak jest z rozstepmi . ja przy pierwszej ciazy nie mialam zadnego . po drugim dziecku niestety powyłąziły, nie tak strasznie bo mam moze z 5 w okolicy pepka ale mam. a dbałam identycznie jak przy pierwszej ciazy. kremy oliwki balsamy.

Gość gość
Niedbalstwo i tyle. Siedzi taka w chacie i zamiast syf wokoł ogarnąć to sobie fotki robi. Nie powiecie mi, że ta kobieta dbała o skórę. Ja też miałam rozstępy i mam ale taki stan skóry jak ta baba, to efekt NIC nie robienia

Gość KIMIMOTKA
a ja nie rozumiem bo nigdy do szczuplutkich nie należałam 60kg 167cm w ciąży przytyłam 7kg i nie miałam ani grama rozstępu mimo, że się niczym nie smarowałam. Może nie zawsze mamy wpływ na rozstępy i nie oceniajcie tak ludzi po chamsku "jak mozna tak zapuścić brzuch" kobiety, w ciąży, matki wyśmiewają inne kobiety w ciąży i pastwią się nad zdjęciami :o podłe złośliwe zgredy jesteście :o

Gość gość
rozstępy, niedbalstwo, bałagan ok da się zrozumieć.... Ale wystawiać to na widok publiczny????

Gość gość
gość dziś rozstępy, niedbalstwo, bałagan ok da się zrozumieć.... Ale wystawiać to na widok publiczny???? i jeszcze dyskutować o tym i robić temat na forum?

Gość gość
Kurcze, urodzilam troje dzieci ale tak wstretnego brzucha nie mam, pare rozstepow mi wyszlo tylko w dole brzucha, a mialam ogromny.

Gość gość
Matko droga, przeciez dziewczyna ma wielki brzuch ciążowy, wcale na mega spasiona nie wyglada. To hormowy są w dużej mierze odpowiedzialne za rozstępy. I smarowanie w niczym nie pomoże, jeśli ma się takie predyspozycje

Gość gość
Nie ma to jak się dowartościować ;) pogderać i poględzić jakie to cudowne jestescie, a ONA - TAMNTA nieeeeeeeee!!!!

Gość gość
Wiecie co, ja miałam jeszcze większy brzuch. Po prostu miałam masywne wielowodzie. W dodatku byłam okropnie spuchnięta. Przybrałam w ciąży 25kg. Do wagi przedciążowej wróciłam bardzo szybko, bo w niecałe 5 miesięcy, przez kolejne 5 wróciłam do wagi licealnej, ważę 48kg przy wzroście 158. Niestety nie oszukujmy się, tak duże przybieranie na wadze skutkuje rozstępami. Nie oceniajcie, nie znając przebiegu ciąży. P.S. W poczekalni ze mną siedziała kobieta, która miała jeszcze potężniejszy brzuch. U niej wielowodzie było spowodowane chorobą płodu. Nie przyjęli jej do szpitala w którym rodziłam, odesłali na Karową, więc nie wiem, jak to się skończyło. Brzuch miała dosłownie do kolan :( Kto w ogóle wyszukuje takich zdjęć i jakimi ludźmi jesteście, żeby się wyżywać w ten sposób...

Gość gość
Napewno jest bardzo szczęśliwa i będzie miała zdrowego bobaska czego jej życzę

Gość gość
a co w tym zdjeciu dziwnego? kobieta w bardzo zaawansowanej ciazy ? wielki brzuch w 40 tygodniu ? rozsteoy, które sa uwarunkowane genetycznie ? Co Was oburza w tej fotce ? Moze swoje wrzucicie, pogadamy o Waszy majtkach

Gość gość
Przecież w pierwszym poście zaznaczyłam wyraźnie,że nie chodzi o rozstępy tylko o niesmaczność tego zdjęcia!

Gość gość
Autorko, zrozum. Te co jej bronia udają, że nie rozumieją o co ci chodziło z tymi fotkami, spoko. Będą jej bronic bo miały tak samo. Dla mnie te fotki są żenujące i niesmaczne i nie mysle o jej rozstępach tylko o tym chlewie dookoła i poziomie tych zdjęć. Co do ich publikowania to juz w ogóle tego nie rozumiem.