Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zobaczcie to zdjęcie.

Polecane posty

Gość gość
Ekshibicjonizm internetowy nie ma granic. :o

Gość gość
mi sie wydaje że to jest bardzo rzadkie, ja nie mam ani 1 rostepu na brzuchu, jak chodze do lekarza to widze jak baby leża na ktg i też nie mają rozstepów, jeszcze nie widziałam żadnej z rostepami, pewnie ma jedna na 50 i przez że jest takim ufoludkiem to od razu do netu zdjecie wstawia

Gość gość
Tez nie rozumiem po co takie cos w necie zamieszczac,owszem ktos chce sie pochwalic ciazowym brzuchem niech sie chwali,ale zeby on ladny byl,mi w czasie ciazy tez duzo rozstepow sie porobilo na brzuchu i udach i nigdy w zyciu bym tego nie pokazala w necie!!!

Gość gość
Okropienstwo :-/

Gość gość
Można tak pięknie brzuszek wyeksponować a tu spodnie opuszczone,gacie opuszczone,bluzka podwinięta...bez sensu.

Gość gość
ja akurat mimo smarowania różnymi lekami i konsultacją z lekarzem rozstępy mam i już, a przytyłam bardzo mało. Po prostu geny. Nie jest iż aż tak dużo jak na tych zdjęciach,ale szczerze powiem, że obrzydliwe to dla mnie. Ja mojego brzucha nie wystawiam,a na pewno niesmaczne są zdjęcia robione w taki sposób. Nie każdy brzuch w ciąży wygląda ładnie. A jeszcze ukazanie tego ze stuniętymi majtkami czy burdelem w tle to już w ogóle porażka.

Gość gość
Piszcie co chcecie,ale to jest obrzydliwe po prostu.