Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martuśka23

Czy jestem w ciąży , co o tym sądzicie ?

Polecane posty

Hej . Mam 23 lata. Staramy się z mężem o dzidziusia , to nasze pierwsze starania .Cykle mam dośc nie regularne , chociaż z moich obserwacji i obliczeń ostatnio miałam dni płodne i mogło dojść do zapłodnienia .Dodam jeszcze ze cały czas boli mnie podbrzusze . piersi mam nabrzmiałe . ostatni okres miałam 16 września .Minął już tydzień od starań. Wczoraj zrobiłam z samego rana pierwszy test i wyszła druga kreska ale taka delikatna mało intensywna http://zapodaj.net/240243a13d90e.jpg.html . Dziś zrobiłam inny test tez rano i negatywny nic nie widać http://zapodaj.net/c5ac4126d6e51.jpg.html co o tym myślicie .? Mogę mieć nadzieję ? test oczywiscie jeszcze bedę powtarzać

Gość gość
50/50,jesteś albo nie.Powtórz test albo beta.Co to za kudły obok tego testu?

chodzi o to że nie jestem pewna czy jestem w ciązy. bardzo bym chciała ale niepokoi mnie ze dzisiaj wyszedł negatywny wczoraj byla ta kreska blada ale była .

Testy niby już po 8dniach wykrywają. Ale naprawdę wiarygodne są dopiero po terminie okresu. Poczekaj jeszcze kilka dni i zrób betę w laboratorium

Gość gość
spytaj sie lekarza on ci powie

tak na pewno powtórzę jeszcze testy. ale czy to możliwe ze na pierwszym wyszła druga blada kreska a na drugim negatywny. ?

a mi sie wydaje, że poprostu róznica wynika z różnicy testów firm. Kup sobie ten sam test co Ci wyszedł pozytywny, albo idź na beta. To bardzie bardziej dokładne

wogóle jak długie masz cykle? ja ostatnią miesiaczke miałam 11 wrzesnia i nadal czekam, bo test wyszedł negatywnie.

tak też myslałam żeby kupić ten sam test ten pierwszy to był pink express z rosmana strumieniowy. a ten drugi to quixx płytkowy.

są rózne czynniki ktore wpływają na spoznienie się okresu , bynajmniej przeziębienie , zapalenie , alkohol i tak dalej . wiec nalezy czekac :)

to owulacje powinnaś mieć 2 -4 paź. Chyba to za wcześnie na test, zaczekaj do dnia miesiączki. Aczkolwiek mogłaś miec owulacje wcześniej i juz coś tam się dzieje:-). Jeśli zrobisz test i wyjdzie negatyw to się nie przejmuj bo z tego co czytam na forach to testy często zawodzą we wczesnej ciąży. Powodzenia i dzidzusia życze:-).

tak tak , od 28 bodajże wrzesnia zaczelismy sie regularnie starac o dzidziusia. z tych obliczen wychodzi to ze byly to dni płodne właśnie

ale caly czas zastanawia mnie ta blada kreseczka czy rzeczywiscie moze byc tak ze to nie ciąza tylko wadliwy bo dwa kolejne były negatywne ale innej firmy . tak niecierpliwie czekam jutro zrobie jeden test a w niedziele nastepny moze .

zrobilam ten sam test i tez mam słabą bladziutka kreseczke . teraz nastepny zrobie za kilka dobrych dni .jest nadzieja.:)

Gość gość
Moim zdaniem to ciaza. Kreska jest widoczna. Tez robilam testy firmy z drugiego zdjecia (negatywny) i nawet w dniu @ kreska wyszla mi taka blada,ze musialam zezowac,zeby cokolwiek zobaczyc. A na drugi dzien z porannego moczu jeszcze bledsza. A ciaza byla i trwa nadal :)

nie wiem co nadal myśleć robiłam w tą niedziele kolejny test kreska była cieńka ale bardziej różowa widoczna . mam nabrzmiałe piersi , żyły bardziej widoczne sporo ich i bóle jak na @ . nie wiem co mam myśleć . do ginekologa wybieram się dopiero 28 pazdziernika . co myślicie ? ja już durna się robię , nie mogę się doczekać nawet nie wiem na czym stoję .

Gość gość
to idź na beta hcg z krwi

Gość gość
ano to po komunie tak sie porobilo ze polacy teraz nie potrafia samodzielnie myslec i dlatego takie tematy 333 www.youtube.com/watch?v=5DQzoWLDm7w