Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Farbki witrazowe

Polecane posty

Gość gość

Witam czy ktos uzywal farbek witrazowych? Raz kupilam w chinskim sklepie tanie ale jak tylko wyschlo i chcialam odkleic to bylo tak sztywne i sie lamalo, pomyslalam ze taniocha i dlatego a teraz siostra dostala od kogos lepszej firmy ale bez opakowania, robie i znowu to samo kruszy sie jak wyschnie. Wiecie moze jak to sie robi? ma to stac nie wiem w zimnym miejscu czy cieplym czy co bo juz nie wiem o co chodzi. Czy moze bezposrednio na szybe choc dla mnie bez sensu

Gość gość
Ja kupilam corce i super sie sprawdzily, corka miala super zabawe i zrobila naprawde ladna rzeczy. Ja kupilam przez internet, w sklapie "Merlin". Firmy nie pamietam ale jedna byly z My Little Pont a drugie z jakims motylkiem na opakowaniu. Nam sie nic sie nie kruszylo i nie lamalo, suszylismy normalnie w temperaturze pokojowej .. trzeba tylko pamietac ze ze trzeba nalozyc dosyc gruba warstwe (tak ze 2 milimetry).

Gość gość
Sory za literowki... mam nadzieje ze mozna zrozumiec :P

Gość gość
spoko, dzieki bede musiala kupic cos tej firmy co podalas :)

Gość gość
Moze jeszcze ktos cos?

Gość gość
Ja jeszcze znam sklep http://www.artshobby.pl/. Mają fajną ofertę jeśli chodzi o witraże i akcesoria więc możesz sprawdzić. Pozdrawiam