Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bella2908

Jak mu ufać???

Polecane posty

Gość bella2908

Jesteśmy 3 lata po ślubie. Mamy 2,5 letniego synka. Maz niby mnie kocha. Mówi mi to codziennie, ale ja nie czuje tego tak do końca. Różnią nas upodobania lozkowe. On lubi anal a ja nie, nie przelamie się i juz. On bez problemu by się zgodził na trójkąt. Albo na wymianę partnerów. Ja na to nigdy nie pójdę. Dla mnie seks to jest cos intymnego, zarezerwowanego tylko dla nas. Poza jego fantazjami seks jest udany. Jakieś 2 lata temu przypadkiem wpadlam na jego konwersacje na skype jak zabawiał się na kamerce. Był kryzys. Wybaczylam. Niedawno cala noc był poza domem. Nie odbierał tel. Wrócił po 6 nad ranem mówiąc zw był z kolegami. A ja drazylam temat AZ przyznał się ze był w barze z koleżanka. Ze tylko rozmawiali. Wczoraj przeczytalam ich wiadomości ze on pisze ze o niej myśli ze teskni. Rozmawialam z nim o tym a on mówi, ze tylko pisza. Ze lubi z nią pisać i nic więcej. Ze nic złego nie robi. Zapewniał mnie ze tylko mnie kocha. Ona jest za granica ze swoim facetem i dzieciakami. Nie wiem co myśleć. Za moimi plecami umawiali się na kawki. On mówi ze tylko pogadac. Oderwać się od codzienności. Przyznał mi racje ze nie ciekawie to wygląda z mojej strony...

Gość gość
Trzeba było pomyśleć o tym przed ślubem, a nie po fakcie. Z tego co widzę, to 90% ludzi w ogóle nie używa mózgu, łączą się w pary, biorą śluby, płodzą dzieci pod wpływem emocji, a potem jęczą jak to im źle z partnerem/partnerką, potem zdradzają, rozwodzą się i psioczą na płeć przeciwną, jaka to ona jest be.

Przed ślubem było wszystko ok. Wręcz idealnie. Odkąd zaszlam w ciąże to on zaczął kręcić. I ciągle go na czymś łapie.

Gość gość
Nie uwierzę w to że przed ślubem było w 100% w porządku, widocznie fascynacja nie pozwoliła ci dostrzec jego wad, albo go idealizowałaś, no chyba że wzięliście szybki ślub i nie mieszkałaś z nim przed ślubem. Teraz zresztą jest już za późno, pozostaje ci zaakceptowanie tego stanu, próba ustawienia go do pionu, lub poszukanie szczęścia gdzie indziej jeśli wszystko inne zawiedzie.

Mieszkalismy razem przed ślubem. Ślub to była tylko formalnosc w urzędzie. Obydwoje nie chcieliśmy kościelnego. Nie wiem dlaczego tak kłamie. I ma pretensje, ze mu nie ufam. No ale jak? Mam metlik w głowie. Z jednej strony myślę ze przecież mógł mnie zdradzić, a z drugiej zdrada mi do niego nie pasuje

Gość gość
gość dziś Trzeba było pomyśleć o tym przed ślubem, a nie po fakcie. Z tego co widzę, to 90% ludzi w ogóle nie używa mózgu, łączą się w pary, biorą śluby, płodzą dzieci pod wpływem emocji, a potem jęczą jak to im źle z partnerem/partnerką, potem zdradzają, rozwodzą się i psioczą na płeć przeciwną, jaka to ona jest be. Xxxx Ja ide dalej i kpie oraz szydze z takich ludzi i smieje sie z nich:-D Albo sie kogos w c***j kocha i bierze sie slub z milosci i tylko z niej albo wcale. I tacy nie maja prawa narzekac moim zdaniem ale tylko moim

Nie potrafię go ustawić do pionu. Im bardziej go trzymam w garści tym bardziej on się wyrywa... Obiecywał ze skończył ta znajomość. A dalej z nią pisze. Ona szydzi ze mnie. Pisze do niego jak tam twoja pier****** zonka. A on nawet jej nie zwrócił uwagi. Nie stanął w mojej obronie. Tak samo jak jego kumpel mi awanturę zrobił bo nie chciałam żeby mu wodę z mózgu zrobil. Przyszedł do mnie do pracy i zrobił aferę. A mój nic z tym nie zrobił. Inny od razu dalby takiemu w zęby. A teraz przekonał się jaki dobry przyjaciel. Kasę pożyczył i się nie odzywa od pol roku

Gość gość
Kobieto on pisze i wzdycha do innej a Ty udajesz, że nie widzisz problemu.

Zaczął mi tlumaczyc, ze on tylko tak pisze. Pisze żeby sobie pisac i nic więcej. Nie udaje ze nie widzę. Nawet jeśli on nie ma złych zamiarów to nie powinien tego robić ze wzgledu na mnie. Ja to wiem, tylko dlaczego on tego nie potrafi zrozumieć. Fatalnie się z tym czuje. To jak zdrada. Co z tego ze on mi teraz powie ze więcej nie będzie? Jak ja będę wiedziała ze to robi. Juz nie raz obiecywał. A ja nie chce niszczyć rodziny. Ale mu nie wierze. Widziałam jej profil. To zwykły szlauf. Dwoje dzieci i każde z innym a dziewczyna 25 lat. Wcale nie jest ładna. Szczupła jest ale nic poza tym. On mi mówił ze nawet palcem by jej nie ruszył. Nie wiem co myśleć. Może on pisze i flirtuje dla zabawy? Nie wiem. Nie będę go usprawiedliwiać bo świnia z niego.

Gość gość
Jak dla mnie każdy taki facet, który lubi anal czy trójkąty ma coś z psychiką i nigdy bym się z takim gościem nie zadała. Nie rozumiem więc po co wyszłaś za mąż za zboczeńca, bo dla mnie to są zboczeńcy, choć pewnie zaraz mnie zlinczujecie, ale dla mnie facet który lubi bawić się kałem i rozwalać komuś delikatny od\byt ma coś z głową. I jakbym miała chłopaka , który by tego chciał ode mnie to bym zakończyła znajomość. A Ty widziałaś że to zboczeniec a za niego wyszłaś za mąż, no bo chyba ci mówił przed ślubem że chce anala czy trójkąta. Więc sorry ale jak to się mówi: widziały gały co brały, więc do kogo teraz te pretensje? A jeśli chodzi jeszcze o tego anala to ja bym dla jaj zrobiła tak: Ok, zgadzam się na anal i mówię mu to, po czym zaczynamy grę wstepną, a wtedy ja wyciągam wibrator i próbuję wkładac mu do doopy. On wtedy w szoku, pyta się co robię. No to ja mu mówię: NO PRZECIEZ CHCIALES ANALA WIEC O CO CHODZI??? Najpierw ja tobie włożę do tyłka, a potem ty mi. hahaha ciekawa jestem jaką by zboczeniec miał minę :D ja bym tak zrobila, serio :D

Gość gość
A potem bym się po prostu rozwiodła z idiotą, bo dla mnie to jest kompletny idiota, ale niestety w tych czasach ciężko znaleźć porządnego normalnego faceta :)

Gość gość
jak mu pozwalasz na takie rzeczy i wybaczasz to pozniej bedzie jeszcze gorzej jesli masz taka mozliwosc to odejdz od niego jak mu zalezy to zostawi tamta. ja nie wyobrazam sobie zeby moj facet mi cos takiego zrobil albo ja jemu

Gość gość
o jesuuu a oczym wy piszecie? :)

Gość gość
on cie nawet nie szanuje nawet nie usunie tych obrazajacych ciebie smsów od kochanki nie daj mu sie tak traktowac

Przed ślubem nie wiedzialam , ze ma takie fantazje. Dopiero jakiś czas temu zaczął o tym gadac. A myślę ze in by chciał żebym go wibratorem zaatakowała :/

Nie wiem czy to kochanka. Juz nawet nie chodzi o anal. I trójkąty. Ma fantazje ale to tylko fantazja. Nie żadne parcie na szkło. Wie, ze ja nigdy się nie zgodze na takie zabawy. Nie zmusza mnie. Nie wspomina. Powiedział co go kreci więc nie będę robić afery za szczerość. Chodzi mi o nią. W jaki sposób pisza. Ze chodził z nią na kawke za moimi plecami. O to co mam myśleć. Jak go postawić do pionu. Raz chciałam go spakowac to prosił i przepraszał. Obiecywał ze nie będzie. A dalej piszą. Moglabym napisać do niej, ale co to da? Tylko się poniże. Wyjde na desperatke. On przed nią robi z siebie ofiarę. Ze ja taka nie dobra. A ona go ciągle pociesza.

Gość gość
Pomożemy Ci w każdej sprawie! Rozwody,zdrady, badania DNA, badania wariografem, porwania, ustalenie miejsca pobytu, poszukiwania mienia i osób, wykrywanie kamer,podsłuchów, oprogramowania szpiegowskiego... Z NAMI DOWIESZ SIĘ PRAWDY! Dostarczymy dowodów, dzięki którym szanse na wygraną rozprawę wzrosną wielokrotnie! Jesteśmy zespołem doświadczonych detektywów i prawników. DOJAZD DO KLIENTA, CENY USTALANE INDYWIDUALNIE- NA PEWNO SIĘ DOGADAMY;) ZADZWOŃ 572611122 JESTEŚMY DO TWOJEJ DYSPOZYCJI 24/7 ZA KAŻDEGO KLIENTA, KTÓREMU NAS POLECISZ 20% DLA CIEBIE !!