Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesteście beznadziejne, kafeteryjne mamuśki

Polecane posty

Gość gość

To co czytam w Waszych komentarzach po śmierci A. Przybylskiej przeraża mnie! "Co mnie to obchodzi", "wiele młodych ludzi umiera i nikt się nie rozczula" Wy- które rozpisujecie się na temat katarków, kupek swoich dzieci, robiąc z tych faktów wręcz dramaty- nie umiecie się wczuć w sytuację chorej matki 3 dzieci, która wie, że umrze- wie, że musi zostawić dziec****artnera, odchodzi z pełną świadomością nieuchronności śmierci- naprawdę za grosz w Was empatii???? Jakie wartości przekażecie swoim dzieciom? Wstyd mi za Was- jedyne forum na którym czytam takie komentarze:/

Gość gość
Za grosz:D Każdy martwi się o siebie i swoje dzieci:) pozdrawiam:)

Gość gość
Troche pokory egoistko.... Autorko traz panuje wielka znieczulica,czlowiek czlowiekowi wilkiem w nosie ma druga osobe i jej losy.Ciesze sie,ze ja do takich osob sie nie zaliczam zwyczajnie po ludzku nie potrafie byc tak zobojetniala.

Gość gość
Weszłam na ten temat i pomyślałam że fajny może być a tu znowu Przybylska !!!!!!

Gość gość
A bo to forum przyciąga same same pustaki. Na innych forach tak nie ma.

Gość gość
15.19 Napisal pustak o pustakaxh :-D

Gość gość
Dokladnie najbardziej chamskie forum internetowe to wlasnie kafeteria,zagladam tu bardzo rzadko,ale za kazdym razem jak tu jestem dochodze do wniosku,ze tu pisze dno spoleczne.

Gość gość
weszlam na interie, tam dopiero sa komentarze. jak kogos nie obchodzi czyjas smierc, nie ma do anpisania nic sensownego, to powinien zmienic temat. jesli mnie nie obchodzi swierc jakiegos polityka np, to nie bruzdze na forum, ze byl taki sraki czy owaki albo ze byl beznadziejny itd, a na WSZYSTKICH forach pełno obrzydliwych wpisow. zero szacunku do zmarlego, zero wspolczucia, przemyslen. nie wszyscy musieli zachwycac sie aktorstwem czy uroda przybylskiej, ale pisac orutne rzeczy na jej temat to swinstwo. dlatego po czesci sie z toba zgadzam autorko. chociaz ludzie tez maja glupia tendencje do wyolbrzymiania zaslug danej osoby po smierci, atmosfera uwielbienia sie wytwarza nagle i to jest wkurzajace, ale tak jak pisalam wczesniej, jak ktos nie ma nic madrego do napisana, to powinien sobie darowac a nie bruzdzic na forum.

Gość gość1519
Dno społeczne też potrzebuje mieć swoje forum ;) Normalnie ludzie tak się nie zachowują, ani w rzeczywistym świecie, ani też na innych forach. Ja także zaglądam tu bardzo rzadko i widzę, że nic się nie zmienia. Przesiadują tu jakieś zakompleksione, wulgarne, bez obycia, nieoczytane, za to przemądrzałe mamuśki :-) Takich normalnych to jest niewiele, może z 5% i pewnie szybko się wycofują na inne fora :) W sumie to forum to niezły temat dla socjologa :)

Gość wifigdańsk
ale moze nie wrzucaj wszystkich do jednego worka? ja wczoraj podobne komentarze widziałam na wp ( w stylu a co nas to obchodzi itd...) co do mnie-jestem w szoku ale rozumiem te mamy ktore zajmują sie swoim zyciem bo kazda z nas ma jakies problemy i prawie kazda przezyla własną tragedię.

Gość gość
Wifigdańsk, masz rację, że prawie każda ma smutne doświadczenia, ale zwykle wtedy bardziej rozumie się tragedie innych i potrafi okazać empatię. Dobrze ktoś napisał, że w takich sytuacjach lepiej nie pisać nic niż próbować zabłysnąć egoizmem. W ogóle obrażanie kogokolwiek (czy znanych zmarłych, czy żywych zwyczajnych ludzi) na forum jest niepoważne. Ja tutaj też bardzo rzadko piszę, bo bez względu na to, co się napisze, zawsze znajdzie się ktoś, kto wyzwie od idiotek, pustaków itp. Nie wiem, skąd aż tyle nienawiści.

Gość gość
co w tym złego, że na forum o dzieciach rozczulamy się nad katarkiem swoich pociech? To, że A.P. zmarła to nie znaczy, że będę płakać w 15 tematach dziennie. Jest to smutne - fakt... ale zakładanie tematu ganiącego za znieczulicę po jej śmierci to gruba przesada i owszem ludzie na całym swiecie umieraja każdego dnia, a trzeba żyć dalej, bo jakby człowiek miał się tym orać to oszalelibyśmy.

Gość gość
Tu,to tylko brak wiekszego zainteresowania tematem ...Szokujace to moze byc na innych forach kafeterii,autorko-np. dyskusja dlaczego sciagala majtki na ekranie...:O

Gość kiwi kiwi kiwi
człowiek człowiekowi wilkiem, a zombie zombie zombie