Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

naturalne soki

Polecane posty

Gość gość

pijecie takie naturalne soki? czy one rzeczywiście są naturalne czy tylko sie tak nazywaja...?

Gość gość
Trzeba sprawdzać skład, sam napis niczego nie gwarantuje

Gość gość
tak, często je kupuję ale fakt, trzeba czytac etykiety, bo to że się sok nazywa naturalnym nic nie znaczy..... albo wiedziec gdzie kupować :)

Gość gość
Kupuje czasem takie naturalne mętne w polo markecie, maja bardzo fajne smaczki :)

Gość gość
Najlepsze są 100% nasuralne soki - beż żadnych barwników i konserwantów. Ja osobiście uwielbiam te z Oleofarmu. Próbowałam już wielu, ale najlepsza jest malina, granat i porzeczka! Samo zdrowie :)

Jeśli o mnie chodzi, to zawsze lubiłam soki naturalne :) ogólnie przepadam za owocami i staram się je jeść codziennie. Niedawno kupiłam wyciskarkę do soków na http://www.ekosklepbio.pl/ bardzo polecam taki sprzęt. Nie pożałujecie, soki wychodzą klarowne, pyszne, to prawdziwa bomba witaminowa!

Gość gość
wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!! wypppppppppierdalaj ściero spamerska!!!

Gość Pysznysoczek

Polecam spróbować soków Hohes C Multiwitamina, są naprawdę smaczne i zawierają bogatą zawartość witaminy C. Wystaczy szklanka aby uzupełnić dzienne zapotrzebowanie.
Można kupić sok o pojemności 1L o różnych smakach np. EuroShop24h.pl