Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bielszczanin34

Spotykam się od miesiąca z dziewczyną poznaną w internecie....

Polecane posty

Gość bielszczanin34

....jest fajnie nasze spotkania mijają tak że oboje chcemy się nadal poznać. Codziennie rano wysyła mi sms-y z pracy z wiadomością miłego dnia. Chyba coś do NIej poczułem a raczej na pewno. Ona nie wiem....Wiem że zależy jej na tym. Przynajmniej na pewno chce mnie lepiej poznać. Powiedziała że zaprosi mnie do domu jak przyjedzie z daleka jej najlepsza przyjaciółka. Już nawet chciała mnie zaprosić na przyjazd brata. Mieszkamy w miastach oddalonych o 60 km. Ja Bielsko ona Katowice. Problem jest taki że ona nadal twierdzi że wchodzi na portal Przeznaczeni na którym się poznaliśmy. Dwa razy jej mówiłem/pisałem że jeśli chce oprócz mnie kogoś poznać to niech mi to powie bo nie chcę być jednym z wielu, kolejnym w kolejce. Ona na to nic....tylko to że chce mnie lepiej poznać. Nie chcę prowokować kłótni bo na razie po tych 4-ech spotkaniach jest tak fajnie. Wiadomo dopiero się poznajemy i nie ma żadnego związku ale chyba sami powiecie że jak się poznaje kogoś to automatycznie zawiesza się znajomości na wszystkich portalach. W końcu chce się poznać tą osobę z którą się spotyka. Ja automatycznie zawiesiłem znajomości wszelkie internetowe. Wkurza mnie to trochę ale na prawdę nie chcę się z nią kłócić. Ja 34 lata, ona 33.

Gość gość
widocznie u niej automat dziala inazej :D

Gość bielszczanin80
Twierdzi że odpisuje tym osobom z którymi pisze że się obecnie z kimś spotyka. Więc po co z nimi pisze?

Gość gość
Mialam identyczna sytuację z moim juz mężem. Z tym ze dla nas obojga po paru spotkaniach bylo oczywiste zlikwidowanie kont na portalu gdzie się poznalismy. Ona chyba czeka co z tego wyniknie.